Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Cabana nr 6 - Film artistic, Joi 12 decembrie 2013

Acest film captivant ne indreapta atentia catre un grup de copii care descopera ca o cabana parasita devine locuita pe neasteptate de un barbat pe care ei il suspecteaza ca ar fi vanzator de droguri. Impreuna , cei mici afla ca, in timp ce ei au fost pacaliti de identitatea intrusului, Dumnezeu nu poate fi pacalit, El cunoaste inimile noastre, pacatul nostru, si nevoia noastra de jertfa Fiului Sau.


Joi 12 decembrie, de la ora 19:30 (reluare vineri, ora 11:30)

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.