Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Acolo unde nu ajunge lumina - Documentar, Duminica 15 decembrie 2013

Ideea de misiune promovata de biserica a inseamna in general ajutor si sprijin financiar pe termen scurt, in zone de saracie extrema. Dar cu cat privim mai adanc in viata unui misionar, care s-a sacrificat pentru a-i ajuta pe cei nevoiasi si sarmani, cu atat intelegem ca misiunea inseamna mai mult decat ajutor sau raspuns la o criza. In realitate, ideea de misiune se refera mai mult la o atitudine lipsita de egoism, daruire de sine si o inima plina de dragoste. Poate ca misiunea nu inseamna atat de mult sa le ducem resurse celor nevoiasi, ci misiune inseamna sa mergem noi in contextul lor.

Duminica 15 decembrie, de la ora 19:00 (reluare luni, ora 14:00)

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.