Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Recomandari Alfa Omega TV - Craciun 2013

Petrece Crăciunul cu Alfa Omega TV, descoperă adevărata semnificație a acestor sărbători, lasă ca pacea Lui să intre în casa ta și bucură-te împreună cu cei dragi de Darul pe care Dumnezeu l-a dat omenirii. De aceste sărbători, ți-am pregătit cele mai bune programe, pentru tine și dragi ție. În fiecare zi, de la ora 19 și apoi de la 22, te invităm la Alfa Omega TV, să urmaresti cele mai bune filme creștine de Crăciun.

2013 craciun canalaotv recomandari1
2013 craciun canalaotv recomandari2

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.