Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Principii biblice pentru succes - Etica in afaceri, Marti 14 Ianuarie 2014

 

Ce este succesul? Ce spune Biblia despre bani? Care sunt adevaratele valori in noua economie de piata? Principii pentru succes in noua economie de piata este un seminar video despre: finantele din perspectiva lui Dumnezeu, scopul afacerilor si pastrarea integritatii in afaceri. Vei putea invata cum sa-L glorifici pe Dumnezeu aplicand principiile biblice in afacerile tale.

In fiecare marti, de la ora 18:00 (reluare vineri, ora 01:00)

 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.