Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

PREMIERA: Cartea Cartilor ep.2 - TESTUL! - Sambata, 26 noiembrie 2016, ora 9

Ep. 2 - Testul! Copii sunt dusi intr-o calatorie ca sa-l intalneasca pe Avraam si pe fiul sau preaiubit, Isaac, pe care este dispus sa il sacrifice pentru ca asta ii cerea Dumnezeu. PREMIERA: Cartea Cartilor ep. 1 - La inceput... Sambata, 19 noiembrie, ora 9 (reluare ora 15, duminica ora 9 si ora 15), la Alfa Omega TV, live pe canalul Alfa Omega TV si pe Facebook Cartea Cărților.

Viziteaza si site-ul CarteaCartilor - http://carteacartilor.tv

mai multe informatii despre serie: http://alfaomega.tv/carteacartilor

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: biblia, cartea cartilor, premiera

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.