Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

RECOMANDARE: Jerusalem Dateline 156 - 3 decembrie 2016, ora 20

În această săptămână la Jerusalem Dateline, avem o ediție specială despre descoperirile arheologice remarcabile din Israel de la Marea Galileii până la Valea Terebinților, unde David l-a învins pe Goliat. După cum veți vedea, aceste descoperiri confirmă Scriptura și ne arată o imagine a Israelului antic și a vremurilor în care Isus a umblat pe acest Pământ, în urmă cu 2 000 de ani.

RECOMANDARE: Jerusalem Dateline 156 - 3 decembrie 2016, ora 20, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul AOTV Live: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: israel, ierusalim, jerusalem dateline, arheologie, descoperire, biblia, tara sfanta

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.