Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

DOC: Antrenor la două echipe - Joi, 17 august 2017, ora 19

Alaturi de sotia sa Jill, Pat Williams detine o imensa casa de copii. Ei au 18 copii, care formeaza o echipa de basket puternica. Sunt aproape la fel de valorosi precum faimoasa echipa,Orlando Magic, pe care Pat o conduce cu succes. Cu toate acestea, lucrurile nu au stat intodeauna astfel.

Dupa 10 ani de casnicie, mariajul lor era pus in pericol de faptul ca Pat, fiind obsedat de munca, a devenit interesat numai de rezultatele echipei sale de basket. Jill a intentat divort, ceea ce l-a adus pe Pat cu picioarele pe pamant. In acel moment a facut un pas important, dar nu stia ca adoptia a 2 copii orfani abandonati, avea sa fie inceputul unei fascinante calatorii.

DOC: Antrenor la două echipe - Joi, 17 august 2017, ora 19, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!