Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Inregistrarea emisiunii live - Influențe nedumnezeiești în casa și în viața mea - 3 mai 2018

Pot fi deciziile noastre influențate de tărâmul demonic? În această emisiune vom identifica modalitățile prin care putem fi expuși influențelor nedumnezeiești dar și pașii pentru a lupta împotriva puterilor întunericului.

Invitați: Marcel Strubert (Pastor, Centru Creștin Timișoara) și Ilie Popa (Pastor, Biserica Peniel, Viena)

Emisiunea va fi transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV și pe site-ul alfaomega.tv.  Fiți alături de noi, urmăriți emisiunea, trimiteți întrebările dvs. și motivele de rugăciune! Ne puteți scrie și mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom răspunde întrebărilor și ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.284.913, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., http://alfaomega.tv/rugaciune

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: rugaciune, slujire, binecuvantare, blestem, calea adevarul si viata, blestem generational

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.