Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

DOC: Apă și iar apă - Luni, 10 septembrie 2018, ora 23

Nu există nimic în întregul Univers care să se asemene cu apa. Pe Pământ apa se găsește din belșug, ea acoperă aproape 70% din suprafața lui. Aceasta înseamnă peste 160 milioane km cubi de apă. Apa, soarele, aerul și forța gravitațională lucrează împreună de secole pentru a menține în funcțiune ceea ce numim ciclul apei.

DOC: Apă și iar apă - Luni, 10 septembrie 2018, ora 23, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: documentar, recomandari saptamanale

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.