Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: Lady Jane Grey - Marti, 11 septembrie 2018, ora 23

Lady Jane Grey, născută într-o familie regală, a fost numită pe tronul Angliei ca succesoare a regelui Eduard al VI-lea, devenind regină la vărsta de doar 16 ani. Ea a fost regină doar pentru nouă zile, verișoara ei Maria a condamnat-o la moarte datorită faptului că nu a vrut să-și nege credința. Jane devenind astfel o martiră.

FILM: Lady Jane Grey - Marti, 11 septembrie 2018, ora 23, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: film, recomandari saptamanale

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.