Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

DOC: Căutând sensul vieții - Miercuri, 12 septembrie 2018, ora 19

În prezent mulți sunt de părere că există un conflict inevitabil între Dumnezeu și știință și această temă este adesea controversată. Cauza conflictului adevărat nu este știința.

În primul rănd, este vorba de o înțelegere greșită a lui Dumnezeu. Dovezile vizibile constituie doar o parte din dovezi, iar nu orice afirmație făcută de un savant este științifică.

DOC: Căutând sensul vieții - Miercuri, 12 septembrie 2018, ora 19, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: documentar, recomandari saptamanale

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.