Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

DOC: Originea speciilor II - Joi, 20 septembrie 2018, ora 19

Ai stiut ca selectia naturala si mutatiile benefice nu sustin teoria evolutiei?Ironic , acestea sunt printre cei mai mari adversari ai sai. In 'Originea speciilor' : A avut Darwin dreptate ?

Dr. Morteson a facut cercetari indeaproape asupra lucrurilor pe care Darwin le pretinde in cartea sa si arata ca stiinta reala intodeauna confirma faptul ca este adevarat Cuvantul lui Dumnezeu.

DOC: Originea speciilor II - Joi, 20 septembrie 2018, ora 19, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: stiinta, evolutie, documentar, Originea speciilor, Darwin, Morteson

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.