Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Emisiune în direct - Sezon nou din 27 septembrie 2018

Joi, 27 septembrie 2018, de la ora 21, vă invităm să urmăriți o nouă emisiune în direct pe canalul Alfa Omega TV, cu tema: „Criza familiei în societatea contemporană”.

Mai este familia celula de bază a societății? Familia a ocupat un loc central în învățătura creștină însă, de-a lungul timpului, valorile morale și spirituale au fost pervertite. În această emisiunea vom vorbi despre problemele și criza în care se află familia atât pe plan social, cât şi în plan spiritual. Invitați: 

  • Lucian Oniga - președinte, Fundația Peniel România
  • Petru Bulica - pastor, Biserica Betel - Timișoara

Emisiunea va fi transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV și pe site-ul alfaomega.tv.  

Fiți alături de noi, urmăriți emisiunea, trimiteți întrebările dvs. și motivele de rugăciune! Ne puteți scrie și mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom răspunde întrebărilor și ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.284.913, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.http://alfaomega.tv/rugaciune

Etichete: familie, emisiuni in direct, societate, criza, calea adevarul si viata

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.