Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: I am potential - Vineri, 28 septembrie 2018, ora 22

Filmul are la bază povestea adevarată inspirațională a lui Patrick Henry Hughes. Acesta s-a născut fără vedere și articulații dezvoltate normal, fapt care a constituit un impediment major pentru el. Povestea unui tată care a învățat să-și sacrifice propriile vise și planuri de dragul fiului său.

Acasă în Louisville, Kentucky, Patrick Henry se luptă să facă față situației sale. În timp ce tatăl său muncește din greu pentru a asigura procedurile costisitoare, Patrick Henry visează ca într-o bună zi să devină membru al unei trupe de marș. Povestea familiei Hughs ne provoacă pe toți să privim la lucrurile pe care le avem mai degrabă decât la cele pe care nu le avem, încercând să ne atingem potențialul dat de Dumnezeu.

FILM: I am potential - Vineri, 28 septembrie 2018, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: film, vise, poveste adevarata, potential

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.