Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Trailer DOC: Astronomia sustine creationismul - duminica, 30 septembrie, ora 22:30

Trailer DOC: Astronomia sustine creationismul - duminica, 30 septembrie, ora 22:30

Multi laici se folosesc de astronomie pentru a contesta autenticitatea Bibliei. Dr. Janson Lisle analizeaza cinci secrete ale cosmosului pentru a afla adevarul. Da-a lungul prezentarilor sale, vom vedea cum universul declara gloria lui Dumnezeu si, de asemenea, autenticitatea Scripturii in probleme precum: bazele astonomiei, varsta universului, unicitatea Pamantului, lumina stelelor. Dr. Lisle confirma faptul ca atunci cand intelegem cu adevarat Scriptura si universul, aflam ca dovezile stiintifice se aliniaza cu Scriptura.

Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: trailere, documentar

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.