Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Trailer FILM: Cutia credintei - marti, 9 octombrie 2018, ora 22:00

Trailer FILM: Cutia credintei - marti, 9 octombrie 2018, ora 22:00

Dupa ce mama ei moare si tatal ei este incarcerat pentru o crima pe care nu a comis-o, Dior, la doar 16 ani, este nevoita sa traiasca pe strada. Ea crede ca cutia veche ramasa mostenire de la mama ei, ii poate oferi tot ce are nevoie pentru a supravietui, gratie unei conexiuni cu Dumnezeu. Un lucrator social isi propune sa o gaseasca pe aceasta adolescenta care traieste pe strazi, dar Dior reuseste sa fie cu un pas inaintea ei. In timpul acestui joc de-a soarecele si pisica, in mod neasteptat, ele reusesc sa se invete una pe cealalta semnificatia dragostei si a acceptarii.

Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Scrie-ne! Ne rugăm împreună cu tine.

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.