Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Trailer FILM: Calatoria crestinului 2 - vineri, 12 octombrie 2018, ora 22:00

Trailer FILM: Calatoria crestinului 2 - vineri, 12 octombrie 2018, ora 22:00

Cel de-al doilea capitol din povestea „Calatoria crestinului” o scoate in evidenta pe Crestina, clasicul nemuritor din alegoria lui John Bunyan. Crestina stabileste un exemplu minunat al unei mame iubitoare, dar ingrijorata, care isi supravegheaza si isi indruma copiii prin numeroase aventuri periculoase. „Calatoria crestinului” reprezinta calatoria omului spre cer. Dincolo de dramaticul strans, alegoria puternica a lui Bunyan ne invata pericolele si sperantele vietii crestine si glora triumfatoare care-i asteapta pe toti cei care urmeaza cu credinta pe Imparatul Imparatilor!

Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Scrie-ne! Ne rugăm împreună cu tine.

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.