Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Inregistrarea emisiunii în direct - Respingere, ofensă, neiertare - 11 octombrie 2018

Joi, 11 octombrie 2018, de la ora 21, am avut o nouă emisiune în direct pe canalul Alfa Omega TV, cu tema: „Respingere, ofensă, neiertare”.

Împreună cu invitatul nostru, Fănel Șerban (pastor, Biserica Punctul Zero din Brașov) vom vorbi despre rădăcinile respingerii, efectele neiertării și modul în care trebuie să reacționăm atunci când suntem ofensați. De asemenea vom analiza și identifica formele de abuz care, pe parcurs, pot da naștere unor probleme de ordin fizic, spiritual și emoțional.

Emisiunea va fi transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV și pe site-ul alfaomega.tv.  Fiți alături de noi, urmăriți emisiunea, trimiteți întrebările dvs. și motivele de rugăciune! Ne puteți scrie și mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom răspunde întrebărilor și ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., http://alfaomega.tv/rugaciune

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: calea adevarul si viata, respingere, neiertare, ofesa

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.