Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: Red big fire truck - Vineri, 19 octombrie 2018, ora 22

Meditând la uluitoarea experiență care l-a dus printr-un orfelinat, un cămin și prin nouă centre de plasament în urma decesului părinților săi, Oliver își amintește cu drag de prietenia ciudată pe care el, un băiețel de numai șase ani a avut-o cu domnul Tom, un dulgher descurajat care primește o nouă speranță în momentul în care începe să sculpteze o mașină de pompieri dintr-un buștean de platan alb, căzut la pământ.

Acum, când Oliver se apropie de finalul studiilor în urma cărora urma să devină analist financiar, istovitoarea probă de alergare de 1,6 km, ultimul lui examen, îl determină să își suprasolicite piciorul cu o leziune în curs de vindecare, testând în același timp limitele credinței lui.

FILM: Red big fire truck - Vineri, 19 octombrie 2018, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: film

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.