Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: O poveste încurcată - Marti, 23 octombrie 2018, ora 22

Jessica începe să își vadă iubitul Tom, după ce acesta a decedat.Îngrozită și nedumerită, Jessica merge la păstorul bisericii sale pentru a primi o explicație pentru aceste atacuri și apariții. Printr-o întorsătura surprinzătoare, Jess va descoperi că bărbatul pe care îl vedea nu era Tom, ci fratele geaman al acestuia despre care nu știuseră nimic, dar care, în cele din urmă va deveni soțul ei.

FILM: O poveste încurcată - Marti, 23 octombrie 2018, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: film

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.