Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

DOC: Cele șapte biserici ale Apocalipsei - Miercuri, 24 octombrie 2018, ora 19

Alaturi de Mart De Haan si Jimmy DeYoung, vizitati taramul celor sapte biserici care se regasesc in Apocalipsa, ultima carte a Bibliei. Desi recunoascut ca fiind locul natal al bisericilor crestine, Turcia de astazi este taramul moscheelor, iar 98% dintre locuitori sunt musulmani.

Ce s-a intamplat? Gazdele dumneavoastra va invita sa faceti o vizita la Marea Moschee din Istambul (construita pe ruinele Bisericii Apostolilor), sa explorati insula Patmos si alte locuri cu semnificatie biblica. Descoperiti de asemenea modul in care crestinii din primele biserici s-au confruntat cu acelasi provocari cu care se confrunta Crestinismul azi.

DOC: Cele șapte biserici ale Apocalipsei - Miercuri, 24 octombrie 2018, ora 19, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: biserica, documentar, apocalipsa

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.