Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Inregistrarea emisiunii în direct - Caracter creștin și daruri spirituale - 8 noiembrie 2018

Joi, 08 noiembrie 2018, de la ora 21, vă invităm să urmăriți o nouă emisiune în direct pe canalul Alfa Omega TV, cu tema: „Caracter creștin și daruri spirituale”.

Ce sunt darurile spirituale și de ce sunt importante? În această emisiune vom vorbi despre semnificația darurilor de tip: revelație, profeție, vindecare și supranatural. De asemenea vom discuta despre importanța zidirii unui caracter creștin și a umblării zilnice cu Dumnezeu în călăuzire și sfințenie.

Invitați:

  • Aurel Bahnaru (Pastor, Biserica Deo Gloria din Timișoara)
  • Lucian Chiș (Pastor, Biserica Aletheia din Timișoara)

Emisiunea va fi transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV și pe site-ul alfaomega.tv.  Fiți alături de noi, urmăriți emisiunea, trimiteți întrebările dvs. și motivele de rugăciune! Ne puteți scrie și mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom răspunde întrebărilor și ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., http://alfaomega.tv/rugaciune

Etichete: calea adevarul si viata, caracter, duhul sfant, daruri spirituale

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.