Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: Best Friends Genetically Modified - Vineri, 23 noiembrie 2018, ora 22

Alimentația nesănătoasă devine un motiv de despărțire atunci când Jackson nu mai vrea să audă cicălelile prietenei lui. Tony intervine și începe să-l preseze pe Jackson să aibă grijă de corpul său, subliniind faptul că trupul este templul Duhului Sfânt și că nu Îl poate sluji pe Dumnezeu cu toată inima dacă inima și celelalte organe se luptă împotriva toxinelor.

Jackson i se alătură lui Tony și Juliei pentru a deveni un apărător al celor care luptă împotriva Big Pharma și a Monsanto.

FILM: Best Friends Genetically Modified - Vineri, 23 noiembrie 2018, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: film

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.