Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: Eroii mor altfel 2 - Marti, 27 noiembrie 2018, ora 22

Eroii mor altfel - O poveste despre curaj, credinta si eroism. Filmul prezinta intr-un mod captivant, lupta si victoria elvetienilor impotriva dominatiei Imperiului Habsburgic din anul 1386. Eroul elvetian, Arnold Winkelried plateste cu propria viata pentru a dobandi pacea si libertatea poporului sau.

FILM: Eroii mor altfel 2 - Marti, 27 noiembrie 2018, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: credinta, film, curaj, eroi

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.