Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

Inregistrarea emisiunii în direct - Te poticnești tu de Isus? - 6 decembrie 2018

Joi, 6 decembrie 2018, de la ora 21, am avut o nouă emisiune în direct pe canalul Alfa Omega TV, cu tema: „Te poticnești tu de Isus?”.

În această emisiune am discutat care sunt principalele cauze pentru care oamenii se poticnesc de persoana lui Isus, de cuvintele, acțiunile sau de metodele Lui de vindecare. De asemenea am vorbit și despre relevanța Domnului Isus în zilele noastre.

Invitați:

  • Marcel Strubert - Pastor, Centrul Creștin Timișoara
  • Silviu Cornea - Pastor, Biserica Speranța - Timișoara

Emisiunea a fost transmisa în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV și pe site-ul alfaomega.tv.  Fiți alături de noi, urmăriți emisiunea, trimiteți întrebările dvs. și motivele de rugăciune! Ne puteți scrie și mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom răspunde întrebărilor și ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., http://alfaomega.tv/rugaciune

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: calea adevarul si viata

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.