Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: Promisiunea - Marti, 4 decembrie 2018, ora 22

Acest documentar ilustrează viața lui Avraam și modul în care Dumnezeu și-a împlinit promisiunile fața de el. De asemenea, se vorbește despre importanța ascultării și a credinței în viața credinciosului, astfel încât făgăduințele lui Dumnezeu să se împlinească.

FILM: Promisiunea - Marti, 4 decembrie 2018, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: film

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.