Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

FILM: The Messenger`s box - Vineri, 21 decembrie 2018, ora 22

În adâncul inimilor noastre se află o cutie care așteaptă să fie deschisă. Când Jake Casper găsește o cutiuță de lemn în magazinul de vechituri al bunicului, viața i se schimbă pentru totdeauna, mai ales când descoperă un compartiment secret care pare să conțină un cui folosit în timpul răstignirii lui Hristos.

Cu cât Jake află mai multe despre puterea ce se ascunde în cutie și scopul ei, cu atât mai multe provocări trebuie să depășească pentru a încredința cutia unui străin înainte de a fi prea târziu.

FILM: The Messenger`s box - Vineri, 21 decembrie 2018, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.