Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

cav live joi reclama 1280x660

DOC: Nașterea Domnului - Luni, 24 decembrie 2018, ora 19

După cruce, scena Nașterii Domnului este cel mai recunoscut simbol al creștinismului. Acesta ascunde o poveste fascinantă, care, de aproape 2000 de ani, a fost acceptată de diferite culturi din lumea întreagă. De ce acest lucru ne sensibilizează într-un mod atât de profund? Documentarul va dezvălui lucruri atașate acestui simbol.

DOC: Nașterea Domnului - Luni, 24 decembrie 2018, ora 19, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.
x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.