Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Planeta Pamant - Pamantul

La o prima vedere, Pamantul comparat cu alte planete cunoscute prezinta multe contraste. Pamantul este o planeta primitoare, in culori de albastru si alb, in timp ce toate celelalte planete si satelitii acestora sunt rosii, portocalii sau cenusii.

Pamantul ca planeta este compus din oxigen, fier, sulf, silicon, mageziu, aluminiu, calciu, hidrogen si nickel (un total 98%), iar celelalte doua procente contin inca 1000 de alte elemente.

Spre diferenta de orice alta planeta, a noastra este acoperita de vegetatie, oceane imense cu peste un milion de insule, sute de mii de izvoare si rauri, parti uriase de pamant numite continente, munti si deserturi care dau nastere la o varietate de culori si texturi.

Forme diferite de viata sunt gasite in fiecare loc de pe suprafata pamantului. Chiar si in Antarctica cea foarte friguroasa, fiinte microscopice rezistente locuiesc in iazuri, insecte mici pot fi gasite in palcurile de muschi si licheni si plante care cresc si infloresc in fiecare an. Incepand de pe culmile atmosfererei, pana in fundul oceanelor, de la cele mai reci locuri de la Poli pana la cele mai calduroase parti ale Ecuatorului, viata se dezvolta. Pana in ziua de azi, nu a fost descoperita vreo forma de viata pe nicio alta planeta.

sistemul-solar

Daca pamantul s-ar deplasa mai repede in calatoria sa in jurul Soarelui, orbita lui ar deveni mai mare si atunci s-ar situa mult mai departe de Soare. In aceasta situatie, viata pe Pamant ar inceta. Daca insa viteza de orbitare s-ar micsora, pamantul s-ar deplasa mai aproape de soare, mult prea aproape pentru ca viata sa mai poata exista.

In cazul in care temperatura medie anuala de pe suprafata Pamantului s-ar schimbat cu numai câteva grade, viata pe ea ar fi in cele din urma arsa sau congelata. Daca s-ar roti mai lent in jurul axei sale, toata viata ar muri in timp, fie prin congelare pe timp de noapte, din cauza lipsei de caldura de la soare sau fie s-ar topi in timpul zilei de la prea multa caldura.

planeta pamant soare

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.