Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Ce ne arata dovezile

Timp de peste un secol, teoria selecției naturale postulată de Charles Darwin, a fost cea care a definit biologia. În zilele noastre, un număr tot mai mare de oameni de știință pun sub semnul întrebării abilitatea acestei teorii de a explica originea și diversitatea vieții. În ceea ce urmează, vom examina evoluționismul darvinist și vom urmări o provocare serioasă la validitatea acestuia: teoria planului inteligent.

  1. Marile întrebări despre viață – o provocare nouă pentru teoria selecției naturale.
  2. Ce nu a știut Darwin – o explorare a complexității celulei vii.
  3. Molecule și capcane de șoareci – mecanisme moleculare care sfidează teoria lui Darwin.
  4. Cum a apărut viața – motivul pentru care întâmplarea nu poate explica originea vieții.
  5. Limbajul vieții – informația genetică din ADN și viața pe pământ.
  6. Implicațiile planului – dovezi științifice pentru un plan inteligent.

Alfa Omega TVFiecare dintre module este o prezentare de sine stătătoare. Împreună, ele susțin planul inteligent bazat de dovezi din biologia moleculară și genetică. Ce mai mare parte a materialului a fost adaptat din documentarul „Descoperind misterul vieții”.

Cum a apărut viața? Cred că nu a existat vreo altă întrebare care să mistifice omenirea mai mult decât aceasta. Este viața de pe pământ, în incredibila sa complexitate și diversitate, rezultatul unui proces de evoluție, așa cum cred mulți oameni de știință încă din vremea lui Charles Darwin? Sau este vorba despre altceva? „Descoperind misterul vieții” este o călătorie fascinantă în interiorul unei celule vii, o lume microscopică elaborată, cu sisteme distincte care indică dovezi copleșitoare ale unui design inteligent.

Comandă acest documentar fascinant din librăria Alfa Omega TV

COMANDĂ

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.