Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

E adevărat 6 - Dinozaurii de pe arca lui Noe

Au existat dinozauri pe arca lui Noe? Conform Bibliei, da! Geneza spune că Dumnezeu a creat toate animalele terestre în a șasea zi a creației, adică și dinozaurii. Biblia mai spune că, pe arcă, alături de Noe, a fost câte o pereche din fiecare fel de animal. Adică trebuie să fi fost și dinozaurii.

Ce au mâncat aceștia? Cum au încăput pe arcă? Biblia spune că, la început, totul era foarte bine și că nu exista moarte. Înseamnă că toate animalele erau vegetariene, chiar și cele cu dinți ascuțiți.

În prezent, liliecii frugivori și urșii panda au dinți ascuțiți, chiar dacă mănâncă doar fructe și bambus. E posibil ca, pe arcă, T-Rex să fi fost vegetarian. Fiindcă Dumnezeu voia ca animalele de pe arcă să fie tinere și sănătoase, probabil că erau și mici.

Chiar dacă crocodilii și pitonii sunt uriași, puii lor sunt destul de mici, iar animalele mici nu mănâncă prea mult. Probabil așa a fost și cu dinozaurii. Cei de pe arcă erau pui, erau mici. Nu ocupau mult spațiu și nu mâncau mult.

După încetarea furtunii, Dumnezeu le-a poruncit animalelor să se ducă și să umple pământul cu progeniturile lor. Unor animale tinere și sănătoase nu le-ar fi luat mult să facă asta. Cam așa s-a refăcut populația de animale și plante după ce a erupt Muntele St. Helens în 1980.

Chiar dacă a trebuit să trimită un potop global pentru a alunga răul din lume, Dumnezeu le-a oferit oamenilor o modalitate de a se salva pe ei și animalele la bordul arcei, inclusiv dinozaurii.

Produs de Institute for Creation Research, http://icr.org

Mai multe resurse creatționiste: http://alfaomega.tv/creationism

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.