Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

E adevarat 1 - Cum să dai o lovitură

In America, vara inseamna cateva lucruri: gratar in aer liber, calatorii cu masina si, desigur, baseball! Aruncatorii buni de baseball fac sa para usor sa lovesti, dar o lovitura implica mai multe decat ati crede. Totul porneste de la cortexul premotor din creier, unde sunt stocate mii de planuri. Acestea coordoneaza grupe intregi de muschi. Aceste planuri sunt transmise catre cortexul motor si catre cerebel.

Acesta e ca un paznic care triaza datele venite de la tendoane, muschi, ochi, urechi si piele. Aceste trei parti ale creierului, cortexul premotor, cortexul motor si cerebelul, lucreaza impreuna.

Acestea ofera informatii incontinuu cu ajutorul maduvei spinarii si a miilor de nervi microscopici catre muschi. Informatiile adunate de ochi ajuta la estimarea distantei. Sunt facute mici ajustari la brat, incheietura si degete si chiar la tors si picioare pentru ca totul sa se miste in directia corecta la timpul potrivit.

Cand creierul transmite ca mingea trebuie sa fie aruncata, forta aplicata mingii o trage din mana la momentul potrivit pentru ca traiectoria sa sa fie la tinta. Pentru o singura lovitura se depun atat de mult efort si o atat de mare viteza !

Dumnezeu ne-a creat trupurile si mintea intr-un mod atat de complex, incat nu e de mirare ca psalmistul din Biblie spune ca suntem fapturi „atat de minunate”.

Produs de Institute for Creation Research, http://icr.org

Mai multe resurse creationiste: http://alfaomega.tv/creationism

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.