Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

E adevărat 21 - Creșterea populației - mii sau milioane de ani?

In 2011, populatia a ajuns la 7 miliarde de oameni. In cat timp s-au nascut atatia oameni? Rata de reproducere la oameni e de 0,4%, uneori crescand la 2 %, alteori coborand la 0,1%. Daca am calcula descrescator, folosind numai rata de 0,1%, atunci ar fi fost nevoie de 7 062 de ani ca sa ajungem la populatia actuala.

Cum ramane cu scenariul evolutionist? Conform acestuia, primii oameni au evoluat cu 2 milioane de ani in urma, atunci fiind 10000 de persoane. Daca am calcula inainte, folosind cea mai mica rata de reproducere, atunci ar fi trebuit sa fie deja 7 miliarde de oameni de mult timp.

Cum raspund evolutionistii la aceasta problema? Ei sustin ca populatia umana nu a crescut deloc la inceput, in primii 2,4 milioane de ani. Se presupune ca lipsa agriculturii a scazut rata de reproducere a omului.

Haideti sa ne gandim putin la asta! Oamenii au folosit agricultura dintotdeauna. Cele mai vechi inregistrari scrise de oameni arata ca a existat agricultura. Cum au reusit oamenii sa nu aiba deloc o crestere a populatiei timp de milioane de ani ?

Dupa milenii intregi, in pesteri ar fi trebuit sa gasim gramezi imense de oase ingropate si de resturi de la generatiile de oameni care au trait pe planeta. Insa aceste dovezi lipsesc cu desavarsire. Cum e posibil ca populatia sa fi ajuns doar recent la numarul de 7 miliarde de locuitori ? De ce nu s-a intamplat cu cateva mii de ani in urma, dupa ce se presupune ca omul a evoluat prima data ?

Abia am trecut de numarul de 7 miliarde fiindca omenirea exista de numai cateva mii de ani, nu de milioane de ani. Cele 2,4 milioane de ani de istorie evolutiva in care populatia nu a crescut deloc nu au existat niciodata. Populatia actuala a lumii confirma istoria biblica, fara a mai fi nevoie sa adaugam alte date.

Video produs de Institute for Creation Research, http://icr.org

Mai multe resurse creationiste: http://alfaomega.tv/creationism

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.