Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

crestinul si relatiile 640Creștinul și relațiile - Dumnezeu a fost primul care a afirmat că „nu e bine ca omul să fie singur”. Am fost creați pentru a fi parte dintr-o comunitate - familia, prieteni și cunoscuți. Comuniunea cu alții e un fenomen complex și aduce momente extraordinare, dar și răni profunde. În această secțiune, abordăm diverse aspecte ale relațiilor inter-umane, soț-soție, părinte-copil, între prieteni sau cunoscuți, încurajându-ne să arătăm practic dragostea față de cei din jur, dragoste primită în comuniunea cu Dumnezeu prin nașterea din nou.

Ian Green - Vechea generatie si generatia milenialilor

Toti suntem chemati sa slujim generatiei noastre.

Despre regele David se spune ca si-a slujit generatia. Nu a fost chemat sa slujeasca o generatie anterioara lui, nici pe cea de dupa el.

Dumnezeu echipeaza fiecare generatie pentru a putea relationa cu cei din aceeasi generatie.

Oamenii din generatia mea sunt foarte hotarati, pasionati, centrati pe atingerea obiectivelor. Folosesc IDP-uri: indicatori de performanta. Asa suntem noi, ne place sa avem casute de bifat, sa avem liste de pe care sa taiem ce am facut, pentru a tine socoteala.

Generatia mileniala este foarte diferita!

Au IDP-uri diferite, valori diferite. Spun diferite, nu gresite! Cateodata, generatia mea crede ca milenialii procedeaza gresit si ca trebuie sa faca lucrurile bine, adica asa cum le facem noi. Aceasta generatie care vine va proceda diferit fata de a mea. Diferit, nu gresit! Vor colabora mai mult, se vor implica mai mult in comunitate.

Cred ca Biserica se va micsora pentru a creste. Vom vedea comunitati credincioase mai mici, dar vor fi in numar mai mare. Nu le place doar cafeaua, sa iasa cu ceilalti, sa manance in restaurante, ci le place compania altor oameni. Isi iau energia de la oameni. Cei din generatia mea isi iau energia din cerintele de indeplinit.

Milenialii sunt mai umani si probabil ca seamana cu Isus mai mult decat seamana generatia mea. Sunt incantat de generatia mileniala si de stilul de conducere pe care-l vor aduce in Biserica. Vor aduce schimbari revolutionare. Celor din generatia mea le spun sa nu incerce sa-i opreasca, deoarece vor esua.

Ian Green, din Marea Britanie, este director executiv la Ian Green Communications.

Gasesti mai multe materiale crestine la urmatorul link: https://alfaomega.tv/ 

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

Instalează aplicația mobilă Alfa Omega TV

badge google play badge appstore

 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.