Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

crestinul si tehnologia 640Creștinul si Tehnologia-Media Azi, media și divertismentul ocupă o parte importantă din viață - Facebook, site-uri de informare, jocuri interactive, Youtube și sute de canale TV. Societatea se schimbă în jurul nostru, ca tehnologie dar și ca mecanism de influențare-manipulare. Suntem noi, ca și creștini, pregătiți? Cum navigăm în această nouă lume digitală, folosind reperele credinței noastre? Ce e absolut în credința noastră, și ce este formă care se poate adapta? Vă provocăm să fiți creștini echilibrați în lumea digitală!

Ian Green - Despre retelele de socializare

Generatia noastra are privilegiul unic de a impartasi Vestea cea Buna prin diverse modalitati. Avem televizor, radio, dar media sociala le intrece. Celor din generatia mea le place Facebook, dar copiii mei ma intreaba daca Facebook e de pe vremuri. Le place Instagram, Whatsapp, ceva ce incepe cu Chat...

Toate ne ofera o oportunitate deosebita de a ajunge la oameni. Poate ca nu-i putem uceniciza asa, dar ajungem la multi oameni.

Putem transmite concepte initiale despre Isus Hristos. Cred ca trebuie sa privim altfel media sociala.

Nu inteleg de ce Biserica se razboieste cu noile oportunitati.

Inainte, unele biserici predicau impotriva radioului. Va vine sa credeti ca predicau impotriva radiourilor crestine? Erau nebuni, consumau stupefiante sau ce se intampla cu ei? Apoi au inceput sa predice impotriva televiziunii crestine.

Astazi sunt multi care predica impotriva retelelor de socializare. Trebuie folosite pentru cauza lui Isus. Poate ca Biserica e impotriva mediei sociale, dar cred ca Dumnezeu vrea sa o folosim.

Ian Green, din Marea Britanie, este director executiv la Ian Green Communications.

Gasesti mai multe materiale crestine la urmatorul link: https://alfaomega.tv/ 

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține publicarea materialelor creștine

Dacă v-a plăcut acest articol și doriți să citiți mai multe articole de acest gen, dați click aici pentru a afla despre modalitățile prin care ne puteți ajuta. Dorim să ajungem la cât mai mulți oameni cu mesajul Evangheliei, dar nu putem face aceasta fără ajutorul vostru! Ajutați-ne financiar să continuăm!

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.