Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Urati fara motiv

Isus a spus că a venit să-i caute și să-i salveze pe cei pierduți. El a fost Acela care avea puterea de a supune chiar și vânturile și valurile, dar a venit ca un slujitor umil. Evangheliile ne spun că a ascultat cu răbdare strigătele oamenilor. Mulți L-au rugat pe Hristos să-i izbăvească de necazurile lor și să le întâmpine problemele. El a vindecat bolnavii, a deschis ochii orbilor, urechile surzilor, gura muților și a dat umblare șchiopilor. Isus i-a eliberat pe cei captivi din orice formă de robie - a înviat chiar și pe morți.

Citeste mai departe

Devotional - Sunteti coplesiti de teama?

Când frica noastră devine copleșitoare, trebuie să ne reamintim cât de mare este Dumnezeul nostru. Trebuie să ne amintim de toate izbăvirile Sale mari pentru aceia care s-au încrezut în El și să ne însușim aceeași putere maiestuoasă pentru încercarea noastră din prezent. Frica nu poate ajunge la vreun slujitor care are viziunea măreției și puterii lui Dumnezeu.

Citeste mai departe

Devotional - Strigatul credintei

Când prezența lui Dumnezeu lipsește din viața cuiva, lucrurile se află în afara locului lor, pentru că nu există nicio lege, nicio îndrumare sau vreo învățătură neprihănită, care să servească drept călăuză pentru viață. Oricine își face legea după sine însuși, împlinind propriile dorințe. Din păcate, aceasta este o imagine a atâtor locuințe creștine astăzi. Nu există pace sau odihnă pentru că fiecare face ce-i place. O astfel de tulburare Îl întristează profund pe Domnul, nu ar fi trebuit să fie așa. Prezența lui Dumnezeu aduce ordine, iar promisiunile Sale sunt neschimbate. Cuvântul lui Dumnezeu promite: „Dacă mă veți căuta, voi fi alături de voi. Când veți striga, Mă voi lăsa găsit”.

Citeste mai departe

Devotional - Esti disponibil pentru ca Dumnezeu sa te foloseasca?

Câți dintre noi înțelegem cu adevărat ce înseamnă a umbla în Duhul lui Dumnezeu, a trăi cu pasiunea lui Isus, a avea încredere în Dumnezeu cu o credință curată, autentică și puternică? O credință care nu cunoaște limite și nu se teme de nimic? O credință care poate privi pe diavol în ochi și poate spune: "Nu poți merge mai departe! Nu mai ai control asupra mea! Ești slab, dat pe față și neputincios!" O credință care poate mișca orice munte, oricât ar fi de mare, de înalt sau de dificil. Totuși, acesta este felul de credință pe care Dumnezeu o cere de la cei care vor să-I vadă puterea. Este singurul lucru care poate activa adevărata putere și autoritate a Duhului Sfânt în viață.

Citeste mai departe

Devotional - O ancora pentru credinta noastra

Un verset din Cuvântul lui Dumnezeu vă va ține în vreme grea, dacă vi-l veți însuși vieților voastre. Dragilor, primiți acest verset, credeți-l pe deplin și vă va fi o sursă de credință zi de zi: „Tatăl vostru ştie de ce aveţi trebuinţă, mai înainte ca să-I cereţi voi!” (Matei 6:8).

Citeste mai departe

Devotional - Doi stalpi ai pacii

„Celui cu inima tare, Tu-i chezăşuieşti pacea; da, pacea, căci se încrede în Tine... De aceea Te aşteptăm, Doamne, şi pe calea judecăţilor Tale; sufletul nostru suspină după Numele Tău şi după pomenirea Ta" (Isaia 26:3,8).

Citeste mai departe

Devotional - Tatal tau Isi tine promisiunile

Ghetsimani a fost grădina în care Isus a mers să Se roage când încercarea Lui devenise zdrobitoare și paharul Său Îl copleșea. Era locul în care El Își plângea profunde suferințele în fața Tatălui. De asemenea, acolo a câștigat lupta împotriva oricărui principat și oricărei puteri ale celui rău.

Citeste mai departe

Devotional - Din cele mai intunecate vremuri

Profetul Isaia ne avertizează că în zilele din urmă Dumnezeu va „răsturna lumea“. El declară: „Iată, Domnul deşartă ţara şi o pustieşte, îi răstoarnă faţa şi risipeşte locuitorii” (Isaia 24:1). Conform acestei profeții, pe pământ va veni brusc judecata și va schimba totul, într-o scurtă perioadă de timp. Omenirea va asista la distrugerea rapidă a unui oraș și a unei națiuni, iar lumea nu va mai fi la fel.

Citeste mai departe

Devotional - Vremuri de seceta

Simțiți ca și cum a trecut mult timp de când nu ați mai auzit un cuvânt de la Domnul? Pare că El rămâne tăcut în ceea ce privește împlinirea făgăduințelor Sale, pe care vi le-a spus odată, ca și cum le-ar fi pierdut din vedere? Poate că ați început plini de speranță, crezându-L pe Dumnezeu atunci când v-a spus: "Te voi elibera. Îți voi folosi viața pentru slava Mea". Când a vorbit prima dată despre aceste promisiuni, acestea au fost bucuria inimii voastre și sursa puterii în trecerea zilelor. Dar acum, în mijlocul tăcerii lui Dumnezeu, vă întrebați ce s-a întâmplat legat de cuvântul Său față de voi.

Citeste mai departe

Devotional - O lectie de la smochin

În ultimele zile ale slujirii Sale, Isus petrecea timp cu ucenicii Săi, pregătindu-i să devină stâlpii viitoarei Sale Biserici. Ei erau încă „slabi în credință”, bărbați cu puțină credință, iar Isus îi mustrase din când în când pentru necredința lor. A văzut că în inimile lor exista o piedică care trebuia să fie îndepărtată, fiindcă altfel nu ar fi ajuns vreodată la revelația necesară conducerii Bisericii.

Citeste mai departe

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.