Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Presiunea de a face ceea ce este drept

Cartea Tit ne spune că harul ni s-a dat, pentru a avea putere să trăim vieți cumpătate și sfinte: „Căci harul lui Dumnezeu, care aduce mântuire pentru toţi oamenii, a fost arătat  şi ne învaţă s-o rupem cu păgânătatea şi cu poftele lumeşti şi să trăim în veacul de acum cu cumpătare, dreptate şi evlavie, aşteptând fericita noastră nădejde şi arătarea slavei marelui nostru Dumnezeu şi Mântuitor, Isus Hristos” (Tit 2:11-13).

Citeste mai departe

Devotional - Duhul de cerere

„Ascultă dar, acum, Dumnezeul nostru, rugăciunea şi cererile robului Tău... Pleacă urechea, Dumnezeule, şi ascultă! Deschide ochii şi priveşte la dărâmăturile... Căci nu pentru neprihănirea noastră Îţi aducem noi cererile noastre, ci pentru îndurările Tale cele mari” (Daniel 9: 17-18).

Citeste mai departe

Devotional - Placut Domnului

Probabil tu zici: „Cred că sunt bine pregătit pentru orice furtună. La urma urmei, sunt un martor credincios al Domnului. Nu mi-e rușine de Evanghelie și trăiesc o viață morală și curată. Dau zeciuiala, citesc Biblia și merg regulat la biserică”.

Citeste mai departe

Devotional - Inaltati laudele voastre spre ceruri

În 2 Cronici 20 citim că regele Iosafat a primit un mesaj înspăimântător: „O mare mulțime înaintează împotriva ta de dincolo de mare, din Siria,... în spaima sa, Iosafat și-a îndreptat fața să caute pe Domnul și a vestit un post pentru tot Iuda” (2 Cronici 20:2-3).

Citeste mai departe

Devotional - Aduceti inapoi Regele!

„Şi în toate seminţiile lui Israel, tot poporul se certa zicând: „Împăratul ne-a izbăvit din mâna vrăjmaşilor noştri, el ne-a scăpat din mâna filistenilor, şi acum a trebuit să fugă din ţară dinaintea lui Absalom. Şi Absalom, pe care-l unsesem să domnească peste noi, a murit în bătălie. De ce nu puneţi o vorbă pentru întoarcerea împăratului?” La rândul său, împăratul David a trimis să spună preoţilor Ţadoc şi Abiatar: „Vorbiţi bătrânilor lui Iuda şi spuneţi-le: ‘Pentru ce aţi fi voi cei din urmă pentru întoarcerea împăratului în casa lui?” (Căci ce se spunea în tot Israelul ajunsese până la împărat)” (2 Samuel 19: 9-11).

Citeste mai departe

Devotional - O sursa de putere in mijlocul incercarilor noastre

Data viitoare când vă confruntați cu o problemă de neînvins, vă sfătuiesc să priviți cerurile într-o noapte senină. Dovada măreției lui Dumnezeu este chiar deasupra capului vostru. Oamenii de știință declară că există aproximativ 7.000 de stele vizibile cu ochiul liber, deși numai aproximativ 2.000 dintre acestea pot fi văzute la un moment dat și într-un singur loc. Deci, chiar și în cea mai clară noapte, vedeți mai puțin de o treime din toate stelele vizibile de oamenii din întreaga lume.

Citeste mai departe

Devotional - Ce este adevarata trezire

Nu contează ce fel de manifestări vezi în așa-zisele treziri. Nu este o adevărată mișcare a lui Dumnezeu decât dacă este concentrată pe recoltă! Ploile Duhului Sfânt cad mereu pentru a produce un seceriș de suflete.

Citeste mai departe

Devotional - Odihniti-va in iubirea lui Dumnezeu

Crezi că ai slăbit în credință? Te-ai rugat cu sârguință pentru o nevoie și te-ai încrezut în Dumnezeu cu toată inima că El va purta de grijă și totuși nu ai primit un răspuns? Ai citit promisiunile glorioase cu privire la toate lucrurile care sunt posibile pentru cei care cred: "Tot ce veţi cere cu credinţă, prin rugăciune, veţi primi." (Matei 21:22). "Orice veți cere când vă rugați, să credeți că ați și primit și veți avea" (Marcu 11:24). Tu ai revendicat aceste promisiuni! Totuși, pe măsură ce încerci să le crezi cu adevărat, ești deseori confuz, pentru că răspunsul este întârziat sau nu apare.

Citeste mai departe

Devotional - Incredintati-va cererile in grija lui Dumnezeu

Unul dintre motivele pentru care rugăciunile noastre nu ar avea încă răspunsuri este faptul că încercăm să prescriem lui Dumnezeu cum ar trebui să ne răspundă. Iar toate acestea duc la o lipsă de încredere. Sufletul credincios, după ce și-a descărcat inima în rugăciune înaintea Domnului, va ceda înaintea credincioșiei, bunătății și înțelepciunii lui Dumnezeu. Adevăratul credincios va lăsa să formeze răspunsul mila lui Dumnezeu și va primi orice cale prin care Dumnezeu va alege să răspundă.

Citeste mai departe

Devotional - Ce a putut schimba inima unui rege?

Cu toții știm ce înseamnă suferința, acele vremuri pline de necazuri și de stres care ne țin treji noaptea. Ele pot fi atât de dureroase și ne pot slăbi atât de mult încât să ne pierdem somnul din cauza durerii și a neliniștii. Totuși, pe cât de dureroase sunt necazurile, Dumnezeu le folosește pentru a-Și atinge scopurile în viața noastră. David scrie: "De multe ori vine nenorocirea peste cel fără prihană, dar Domnul îl scapă întotdeauna din ea" (Psalmul 34:19). Cu toate acestea, s-ar putea să fiți surprinși să știți că Dumnezeu poate folosi suferințele pentru a-i vindeca atât pe cei păcătoși, precum și pe sfinți.

Citeste mai departe

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.