Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

galerie home devotional

Devotional - Asteptand cu nerabdare revenirea lui Isus

Isus vine curând! „Căci însuşi Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trâmbiţa lui Dumnezeu, Se va coborî din cer, şi întâi vor învia cei morţi în Hristos. Apoi, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi împreună cu ei în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul. Mângâiaţi-vă, dar, unii pe alţii cu aceste cuvinte” (1 Tesaloniceni 4: 16-18).

În limba greacă, cuvântul „un strigăt” înseamnă a incita prin cuvânt, a trezi, a stimula la acțiune. Toți cei care vor birui, vor auzi vocea arhanghelului: „El este la ușă! Cel pe care îl iubești a venit să te ia!” Venirea Lui nu este o întoarcere discretă, făcută liniștită într-un colț. Nu! Isus vine însoțit de sunetul trâmbiței, cu mulți îngeri, cu un strigăt, cu strigătul cosmic al unui arhanghel. Morții în Hristos vor învia mai întâi pentru a-L întâlni în văzduh și ce bucurie puternică va fi. Apoi își va trimite îngerii în lume și Își va strânge copiii la Sine.

De-a lungul istoriei, mai mulți au prezis nechibzuit timpul întoarcerii lui Hristos. Multitudini au vândut tot ce au avut și s-au îndreptat spre anumite locuri pentru a aștepta revenirea Lui – toate numai pentru a rămâne dezamăgiți. „Luaţi seama, vegheaţi şi rugaţi-vă; căci nu ştiţi când va veni vremea aceea” (Marcu 13:33). Vegheați să nu vă concentrați pe când sau modul în care Isus va veni, în loc să vă concentrați pe Cel care vine. Dumnezeu a ascuns intenționat ziua întoarcerii lui Hristos, pentru a-Și menține poporul într-o stare de veghere.

„Acest Isus, care S-a înălţat la cer din mijlocul vostru, va veni în acelaşi fel cum L-aţi văzut mergând la cer.” (Faptele apost.  1:11). A fost un Om glorificat care a plecat și este un Om glorificat care se întoarce! Îți dorești să fii cu Domnul? Știai că este și dorința Lui de a fi cu voi? Trăiți în fiecare zi așteptând cu bucurie venirea Sa, în orice ceas! Și amintiți-vă că până va veni, mai este multă lucrare de făcut! 

© 2019 World Challenge, Inc | All Rights Reserved 

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.