Completați mai jos datele dvs și bifați căsuțele serviciilor pe care le doriți. Toate câmpurile sunt opționale, dar sunt dependente una de alta. De exemplu, dacă doriți revista AOTV Magazin, trebuie să completați minim numele și adresa, dar și să bifați căsuța Acord expediere revistă.

Nume complet: câmp necesar
Email:   
Telefon:
Data nașterii*:
Stradă, bloc, nr, apt:
Localitate:
Județ/Sector:
Cod Poștal:
Țară:
Acord pentru expediere revistă,
alte resurse gratuite:
cu stocarea și folosirea datelor mele personale pentru expedierea revistei gratuite AOTV Magazin și a altor resurse, prin poștă. (Expediem doar în România)
Abonare newsletter email săptămânal: cu stocarea și folosirea datelor mele personale furnizate aici pentru abonarea la newsletterul email săptămânal Alfa Omega TV.
Acord mesaje informare:
(Recomandăm să bifați toate 3 căsuțele pt a comunica cu noi.)
                 
Sunt de acord să fiu contactat cu informații generale și cu folosirea datelor mele personale în acest scop, conform alegerii canalului de comunicare de mai sus.
Acord puncte rugăciune lunare:         
Vreau să primesc punctele de rugăciune ale Rețelei naționale de rugăciune și sunt de acord cu stocarea si folosirea datelor mele personale furnizate aici pentru expedierea punctelor de rugaciune lunare, conform alegerii mele.
Acord pentru comenzi:CNP:
ca CNP-ul meu să fie stocat pentru a procesa comenzi de la Alfa Omega.

Acord pentru rugăciune
și asistență spirituală:

ca informațiile personale de rugăciune pe care le furnizez să fie stocate pentru rugăciune și asistență spirituală, pentru rugăciune în timpul emisiunilor în direct și folosite de echipa Alfa Omega pentru a mă contacta ulterior.

Acord servicii AOTV:

cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile Alfa Omega.

a acestui formular trimisa pe email