Secțiunea

Înțelegerea vremurilor

În această secțiune, veți găsi materiale care să vă ajute să analizați evenimentele și realitățile actuale din perspectivă biblică, pentru a vă ruga eficient și a fi pregătiți, ca fiii lui Isahar, care se pricepeau în înţelegerea vremurilor şi ştiau ce trebuia să facă Israel (2 Cron.12:32)

Ce înseamnă înțelegerea vremurilor

Campania media „Înțelegerea vremurilor”

Ultimele știri și noutăți

Dumnezeu ne va elibera din ispită | Decupaj din realitate 7.13

Dumnezeu ne va elibera din ispită. 1 Corinteni ne spune că nu ne-a cuprins nicio încercare pe care să nu o putem răbda și Dumnezeu a pregătit întotdeauna o cale de ieșire din probleme și de a învinge ispita. Noi avem în noi ADN-ul lui Cristos. În această emisiune „Decupaj din Realitate” urmăriți un mesaj de încurajare al pastorului Marin Bloj de la Biserica „Noua Generație” Târgu Mureș, dar și pe pastorul Aurelian Barbu care ne vorbește despre dragostea lui Dumnezeu care este mai tare ca moartea.


Introducere în Islam

Deși Islamul și Creștinismul au puncte comune, există diferențe majore între aceste două religii avraamice. În cele ce urmează, vă prezentăm o trecere în revistă introductivă a Islamului, pentru creștinii mai puțin familiarizați cu lumea musulmană, insistand pe cateva aspecte relevante pentru crestinul de azi.


sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.