Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Punctele de rugaciune ale lunii februarie 2019

1. Pentru Romania (fiecare zi de vineri - post si rugaciune pentru Romania. (Ioel 2:1, 15), cu focalizare pe protectia tarii)

Am primit de la Domnul, pentru Romania, gandurile urmatoare: „Va indreptati spre un punct de cotitura pentru tara voastra. Eu sunt gata sa fac ce am promis. Dar voi, Biserica, sunteti gata sa primiti? Cum Ma asteptati? Murmurand, plangandu-va, cartind, indoindu-va? Unde va este credinta? Credeti ca Eu nu mai pot face minuni? Ma limitati prin necredinta voastra, prin resemnare, prin pasivitatea voastra!

- Pentru primele 6 luni ale acestui an, Romania detine presedentia Consiliului Europei.

Sa ne rugam ca tara noastra sa aiba decizii intelepte, favorabile Romaniei, sa stea impotriva oricaror forme de presiuni care vin dinspre EU, care ar aduce schimbari in identitatea noastra de natiune crestina, in educatia copiilor. Sa ne rugam ca Romania sa reziste la presiunile prin care se cer drepturi excesive in favoarea minoritatilor, ca Romania sa reziste la orice forme de compromis, care ar aduce tara noastra in situatii grele (legate de migratie, libertatea crestina, educatia de gen a copiilor, situatie economica). Sa ne rugam pentru liderii natiunii in relatia cu EU, pentru intelepciune, curaj, vigilenta, integritate, dragoste de tara, frica de Domnul!

Sa ne rugam pentru ca puterea Domnului sa vina peste Europa, ca Domnul sa cerceteze natiunile Europei si sa aduca trezire.

Sa ne rugam impotriva antisemitismului, care este tot mai puternic in Europa.

Sa ne rugam pentru alegerile pentru Parlamentul European (25 mai 2019), ca Domnul sa ridice euro-parlamentari romani integri, intelepti, cu frica de Domnul.

Sa ne rugam pentru alegerile pentru viitorul Presedinte al Romaniei - Domnul sa inalte in aceasta pozitie pe omul hotarat de El pentru urmatorii 5 ani in Romania. Sa mijlocim pentru aceste alegeri foarte importante pentru tara noastra.

Lupta noastra in rugaciune pentru Romania continua, pentru majoritatea motivelor de pe lista lunilor anterioare.

ALINIEREA ROMANIEI conform Voii Domnului – in relatia cu natiunile. Sa ne rugam ca formele de coruptie care au afectat relatiile externe ale Romaniei sa fie expuse si anihilate, iar consecintele rele sa fie remediate! Sa ne rugam ca Romania sa NU fie atrasa in aliante gresite, sa ne rugam pentru pastarea relatiilor strategice benefice tarii si pentru repozitionarea Romaniei conform intereselor suverane ale tarii, in relatie cu state mai putin prietene (Rusia, Ungaria). Protectie fata de actiuni agresive si tendintele expansioniste fata de Romania ale Rusiei, Ungariei, Turciei si OPRIREA lor (vor extindere peste Romania in baza vechilor imperii).

- STABILITATEA tarii, pentru PACEA si PROTECTIA ROMANIEI, in interior si la granite! Rusia devine tot mai agresiva - in Marea Neagra, in Rep Moldova, in Ucraina. Sa cerem protectie angelica la granite si in interiorul tarii!

Relatie buna a Romaniei cu Israelul! Sa continuam sa ne rugam pentru mutarea ambasadei Romaniei din Israel la Ierusalim. Sa ne rugam impotriva spiritului antisemit (ura fata de evrei si Israel) care se ridica si in Romania.

- Protectia si consolidarea/restaurarea barajelor, podurilor mari, a principalelor drumuri si cai ferate; al retelelor de comunicatii, al sistemului energetic national si siguranta energetica a tarii. Autostrazile din Romania - sa fie construite rapid.

Protectia populatiei si a tarii de dezastre naturale, de fenomene meteo extreme, de cutremure mari, de epidemii (Ps 91).

2. Pentru BISERICA Domnului din Romania, continuam sa ne rugam:

Sa ne rugam ca poporul Domnului, indiferent de confesiune crestina, sa asculte glasul Domnului si sa implineasca fara ezitare ce primeste sa implineasca, fie individual, fie corporativ, sa se ridice in chemarea si mandatul primit, conform Scripturii.

Lucrarea in putere a Duhului Sfant prin Biserica, prin semne si minuni, pentru activarea lucrarii darurilor spirituale in poporul Domnului. Sa ne pocaim de impotrivirea noastra la lucrarea Duhului Sfant, sa cerem revelatie si putere pentru Biserica Domnului!

3. ISRAEL. Ne rugam pentru pacea si nedivizarea Ierusalimului, pentru pacea, binecuvantarea si protectia Israelului de atacuri teroriste si militare, pentru resursele de care au nevoie, pentru intoarcerea evreilor in Israel, conform Scripturii, pentru trezire in Israel. Sa continuam sa ne rugam pentru TIMPUL Domnului in desfasurarea evenimentelor din Orientul Mijlociu.

Domnul sa binecuvanteze Romania si Israelul! MARANATA!

Gasiti toate punctele de rugaciune accesand link-ul urmator: http://prayernet.ro/punctele-de-rugaciune-ale-lunii-februarie-2019/ 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.