Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Inregistrarile conferintei "Familia mea, darul lui Dumnezeu" - Mamaia, 2018

Tema conferinței naționale a femeilor 2018 a fost „Familia mea, darul lui Dumnezeu”. Cele 12 sesiuni vor fi incarcate gradual, pe masura ce sunt editate.


Conferința națională a femeilor - Mamaia 2018 - 1 - Dora NoaneConferința națională a femeilor - Mamaia 2018 - 2 - Gordon Van VeelenConferința națională a femeilor - Mamaia 2018 - 3 - Rodica BaciuConferința națională a femeilor - Mamaia 2018 - 4 - Rodica MaloșConferința națională a femeilor - Mamaia 2018 - 5 - Irina SmorzhConferința națională a femeilor - Mamaia 2018 - 6 - Gordon Van VeelenConferința națională a femeilor - Mamaia 2018 - 7 - Lidia Mihailescu

     

Conferința națională a femeilor - Mamaia 2018 - 8 - Ligia Seman

Conferința națională a femeilor - Mamaia 2018 - 9 - Irina Smortzh

Conferința națională a femeilor - Mamaia 2018 - 10 - Rodica Volinitru

Conferința națională a femeilor - Mamaia 2018 - 11 - Mirela Pețan

Conferința națională a femeilor - Mamaia 2018 - 12 - Răzvan Mihăilescu


In total, sunt 12 sesiuni, le vom urca pe masura ce ele sunt editate. Reveniti pe aceasta pagina.

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.