Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Puterea rugaciunii 8.14 - Motivele de rugaciune pentru luna iulie 2019

Citeste si aboneaza-te aici. Luna iunie a fost o luna a focalizarii rugaciunii pe Biserica Domnului din Romania. Am avut intelegerea ca Domnul a testat poporul, ca a curatit inimi, in scopul pregatirii vaselor Lui pentru lucrarile pe care vrea sa le faca in vremea care vine.

A fost o luna de teste mai puternice pentru crestini, in care am invatat mai mult ce inseamna umblarea prin credinta, in dependenta de Domnul. Perioada de curatire, de testare va continua cat timp vom fi pe acest pamant. Dar a fost vorba de o intensitate crescuta a cercetarii noastre, pentru a putea fi folositi de Domnul mai puternic in perioada in care deja am intrat.

Incepand cu luna IULIE, suntem intr-un sezon nou, de teste pentru cei din jurul nostru – vecini, loc de munca, comunitate – si pentru tara. Urmeaza o perioada mai dificila pentru Romania.

Domnul vrea sa fim atenti la ce este in jurul nostru, in tara noastra, sa ne rugam si sa actionam.

Vor fi situatii in care Biserica Domnului din Romania va fi mana de ajutor pentru oamenii aflati in situatii limita. Biserica Domnului ajuta si acum, dar vor fi situatii in care va fi nevoie de mobilizare rapida pentru ajutorare. Sa fim deschisi si sa ne pregatim inimile, sa fim gata pentru a-i ajuta pe cei din jur, pe cei din tara, dupa cum Domnul ne va arata.

Lunile iulie – august sunt luni de vacanta pentru multi. E tendinta de relaxare spirtuala – insa Domnul ne cheama sa fim vigilenti. Vor fi mari atacuri asupra celor care nu vegheaza. Sa ne rugam pentru VIGILENTA sporita pentru copiii Domnului (sa nu mearga in concedii fara calauzirea Domnului).

Sa ne rugam pentru protectia celor ce calatoresc – se circula foarte mult in aceasta perioada. Sa ne rugam in mod deosebit pentru copii si tineri – pentru protectia lor in calatorii, in tabere, in vacanta.

Sa ne rugam pentru protectia liderilor crestini, care sunt implicati in conferinte, tabere, misiuni, in tara si in diaspora.

Pentru aceasta perioada, Domnul mi-a pus pe inima sa ne rugam pentru finante – chibzuinta, atentie la cheltuieli si mai ales iesire din datorii (credite mai mici, imprumuturi). Sa ne rugam pentru crestini sa fie liberi de datorii care nu sunt necesare (un credit pentru locuinta este o necesitate, mai ales pentru familii tinere. Dar sa ne rugam pentru favoare Domnului si in aceste cazuri).

Sa ne rugam pentru aceasta chibzuinta, intelepciune in administrarea tuturor resurselor, a finantelor si sa fim pregatiti pentru vremuri mai de stramtorare. Domnul poarta de grija,noi sa ne punem toata increderea in El si sa ne deprindem in a umbla prin credinta.

Sa ne rugam pentru ROMANIA mai intens ca pana acum – vor fi situatii explozive la granite. Sa ne rugam pentru PROTECTIA, PACEA, SECURITATEA si STABILITATEA Romaniei in interior si de jur imprejur. Sa ne rugam pentru SIGURANTA TARII SI A LOCUITORILOR si anihilarea oricaror forme de agresiune asupra Romaniei.

Romania este intr-o perioada de vulnerabilitate crescuta, cu clatinari si provocari puternice in interior, cu instabilitate crescuta in jur. Sa ne rugam ca Romania sa fie pazita de destabilizari, atacuri, de decizii gresite ale conducatorilor tarii. Sa ne rugam pentru INTEGRITEATEA TERITORIALA a tarii. Sa-L chemam pe Domnul sa fie El un zid de foc in jurul Romaniei si a populatie ei (Zaharia 2:5). Sa proclamam pacea Lui – SHALOM – peste tara si populatie.

E nevoie sa venim in acord, dincolo de simpatii politice, sa ne rugam pentru cei aflati in fruntea tarii. Sa ne rugam pentru autoritatile romane, pentru intelepciune supranaturala in situatiile neobisnuite care vor veni, pentru frica de Domnul, coerenta si curaj in decizii, care sa fie in acord cu principii de dreptate, integritate si loialitate fata de tara si popor. Sa ne rugam pentru discernamant supranatural pentru conducatorii tarii, ca ei sa primeasca informatii utile si corecte la timp si sa stie ce decizii sa ia. Sa ne rugam pentru conducatorii actuali si viitori ai tarii. Domnul sa ridice izbavitori pentru natiunea noastra – oameni dupa inima Lui,

Sa ne rugam pentru aliantele si structurile internationale in care Romania este parte (NATO, UE), pentru ALINIEREA ROMANIEI dupa planurile Domnului pentru natiunea noastra. Orice deviere/ deturnare a traiectoriei tarii noastre sa fie corectata.

Sa ne rugam pentru favoarea si protectia Domnului peste Romania in aceste vremuri asa de complicate si periculoase, pentru VERTICALITATE in decizii in contextul relatiilor internationale – SUA, UE, NATO, decizii bune pentru populatia Romaniei si pentru interesele statului national unitar roman.

 

Să ne rugăm pentru Parlament, pentru Guvern (pentru primul ministru, pentru miniștrii finanțelor, ai aparării, ai afacerilor externe), pentru Președinte, pentru serviciile de informații, pentru cei implicați în apărarea țării și a populației, pentru cei ce administrează resursele țării: finanțe, bogății naturale (păduri, ape, zăcăminte) – ca fiecare să lucreze cu înțelepciune și integritate.

Să ne rugăm pentru viitorul Președinte al României care va fi ales în noiembrie – să fie cel pregătit de Domnul pentru vremea care vine. Să ne rugăm pentru alegători – să fie călăuziți de Domnul – și cei din țară, și cei din diaspora. Să legăm duhurile de manipulare și influențele oculte, care încearcă să-i afecteze pe alegători. Să cerem protecția Domnului peste mintea și voința celor care vor vota.

Prin Cindy Jacobs a venit o descoperire: a fost eliberat un duh de violență pe pământ. Să ne rugăm și să interzicem accesul acestui duh, care va încerca să afecteze familiile, bisericile, populația. Să ne rugăm pentru protecția României de destabilizari interne- prin tensiuni între grupuri de populații

Să ne rugăm și pentru oprirea fenomenelor meteo violente din țara noastră. Luna iunie a fost o perioadă în care Domnul le-a îngăduit, ca niște semnale ale trezirii. Acum însă, cred că Domnul vrea să ne rugăm pentru oprirea lor.

Să ne rugăm pentru oprirea atacurilor violente asupra oamenilor prin animale (urși, câini). Să ne rugăm pentru schimbarea legii, care acum protejează mai mult animalele, chiar dacă sunt periculoase.

  1. Rugaciune pentru Biserica Domnului din România:

un duh de pocăință reală să vină peste Biserica Domnului. Să ne rugăm pentru curățirea inimilor, sfințire și smerenie, dedicare și apropiere de El, ASCULTARE de DOMNUL (Ev 12:25-29), de Cuvântul Lui și de călăuzirea Duhului Sfânt, o viață de post și rugăciune, pentru a sta în picioare în această vreme de mari furtuni pentru lume.

Lucrarea în putere a Duhului Sfânt prin Biserică, prin semene și minuni, pentru ACTIVAREA DARURILOR SPIRITUALE în poporul Domnului și SLUJIRE ÎN SMERENIE. Să ne pocăim de împotrivirea noastră la lucrarea Duhului Sfânt, să cerem revelație și putere pentru Biserica Domnului! Sa cerem REVĂRSAREA DUHULUI SFÂNT peste noi toți, peste țara noastră!

PREGĂTIREA MIRESEI – Biserica Domnului, să fie oricând gata pentru venirea Domnului Isus. Să ne rugăm ca Biserica din România să fie dintre fecioarele înțelepte (Mat 25:1-13), cu candele pline (Cuvânt, Duhul Sfânt), pentru întoarcere la dragostea dintâi, creștere în credință și încredere totală în Domnul, DISCERNĂMÂNT spiritual , înțelegerea vremurilor (1 Tes 5:4-9), INTEGRITATEA creștinilor (în familie, în relații, în finanțe)

Revelația identității în Hristos pentru creștini, ridicare în autoritatea cu care am fost investiți în Numele lui Isus Hristos, ruperea legăturilor de frică și necredință de peste creștini, nimicirea blocajelor care țin poporul Domnului timorat și lipsit de eficiență.

Curățire de idolatrie – eliberare de sub robia idolilor care aduc închinare falsă, frică, control (forme de religiozitate, frică de moarte, frica pentru ziua de mâine). Isus Hristos este Domnul!

TIMPUL nostru – să ne rugam ca Domnul să ne arate unde pierdem timp sau suntem furați de timp (prin activități sau relații nepotrivite). Să ne rugăm pentru intrarea în odihna Domnului, pentru eficiență în slujire, pentru ritmul Domnului în viețile noastre, pentru eliberare de agitație și hărțuiala situațiilor „urgente”, pentru înțelepciune, claritate, discernământ.

VORBIREA și TRAIREA creștinilor – să fie sare și lumină oriunde sunt sau merg. Să ne rugăm pentru creșterea sensibilității spirituale la călăuzirea Duhului Sfânt, pentru creștere în credință, în dragoste și în răbdare.

Alinierea Bisericii și a fiecaruia în parte la direcția și ritmul Domnului, la timpul (sezonul) spiritual în care suntem. Să ne rugăm pentru POZIȚIONAREA creștinilor, a bisericilor, a lucrărilor creștine – în locurile și chemările specifice.

Unitate în Biserica vie a lui Isus prin Duhul Sfânt. Strângerea rândurilor, în unitate, în biserici și între biserici. Unitate între generații, restaurarea relațiilor. Reformă în Biserica din România – ca Biserica să iasă dintre ziduri, să fie gata pentru marele seceriș.

FAMILII – PROTECȚIA LOR, RESTAURAREA ALTARULUI DE RUGĂCIUNE ÎN FAMILII; restaurarea familiilor (Hagai 1:4), a relațiilor dintre soți, ca orice formă de separare dintre soți- emotională, mentală, chiar fizică – să fie anulată. Restaurarea relațiilor dintre părinți și copii, protecția și trezirea copiilor, a adolescenților. Să ne rugăm pentru mântuirea celor nemântuiți din familii.

2. RUGĂCIUNE PENTRU ROMÂNIA

(fiecare zi de vineri – post și rugăciune pentru România (Ioel 2:1, 15).

Noi, ca popor al Domnului, să continuăm să ne pocăim de păcatele care se comit pe teritoriul țării. Să ne rugăm ca Domnul să vindece țara (2 Cr. 7:14), prin puterea Sângelui Domnului Isus Hristos.

Să ne rugăm pentru împlinirea PROMISIUNILOR DOMNULUI pentru România

Sa proclamăm pe Isus Hristos ca Domn și Rege al României, peste teritoriul și populația României! Să declarăm: România este închinată Domnului Isus Hristos! Să-L chemăm pe Domnul Isus ca Izbăvitor al României. Să ne rugăm ca orice dedicări ale României la alte puteri să fie anulate de puterea sângelui Domnului Isus Hristos. Să proclamăm: Tată, vie Împărăția TA, facă-se voia TA, precum în cer, așa și pe pământ – în ROMÂNIA în acest an! Să ne rugăm pentru cunoștiința slavei Domnului, care să inunde România (Hab. 2:14), să ne rugăm pentru trezire în masă a românilor.

Să declarăm, prin rugăciune, că ÎNCHIDEM PORȚILE ROMÂNIEI în fața puterilor întunericului, a duhurilor anticristice, de război, de violență, de islam și să cerem ca Dumnezeu să trimită oștile Lui de îngeri în ajutorul României, la granițele țării și în interiorul țării. Să ne rugăm ca profețiile oculte rostite asupra României să fie făcute fără putere.

Protectie față de atacuri teroriste pentru România – armate, informatice, economice, media sau la nivelul comunicațiilor.

Anihilarea planurilor și tacticilor satanice de învrăjbire și de divizare a romanilor, de fragmentare a teritoriului țării.

Să ne rugăm pentru copiii Romaniei – protecție, mântuire, creșterea și educarea lor în acord cu principiile creștine. Să ne rugăm pentru familiile din România – restaurare, întregire, pace și unitate între soți. Să ne rugăm împotriva violențelor din familii, a concubinajelor, a divorțurilor. Să ne rugăm pentru ÎNTOARCEREA ROMÂNILOR ACASĂ.

DEZRĂDĂCINAREA CORUPȚIEI. Să ne rugăm pentru descoperire și anihilarea lucrărilor întunericului (corupție, confuzie, planuri economice ineficiente, legi nedrepte, grupuri de interese care acționează ca nuclee de forță ce târăsc țara spre haos).

LEGILE ȚĂRII să fie drepte. SISTEMUL JURIDIC DIN ROMÂNIA să promoveze adevăr, dreptate după principiile biblice. Legi pentru încurajarea economiei, resurse pentru investiții și agricultură, moduri de ajutarare a celor în nevoie. Să ne rugăm pentru siguranța energetică a țării.

Relație bună a României cu Israelul! Să continuăm să ne rugăm pentru mutarea ambasadei României din Israel la Ierusalim. Sa ne rugăm împotriva spiritului antisemit (ura față de evrei și Israel) care se ridică și în România.

Protecția țării de spiritul islamic. Ieșirea României din pactul ONU pentru migrație. Să ne rugăm ca Domnul să protejeze România de decizii greșite în acest domeniu și de presiuni internaționale. Să ne rugăm pentru mântuirea musulmanilor din România.

Oprirea valului de sinucideri, de violențe, de crime din țară, pentru anihilarea rețelelor de trafic de persoane (copii, femei), pentru oprirea vărsărilor de sânge prin avorturi.

Protectia populației și a țării de epidemii și dezastre naturale (cutremure, radiații, inundații, furtuni violente, incendii). Să cerem binecuvântarea Domnului din Numeri 6:24-26 peste România și să ne rugăm în baza Ps. 91.

3. RUGACIUNE PENTRU ISRAEL

Israelul este într-o perioadă de vulnerabilitate crescută. Ca niciodată până acum, după alegerile care au fost, nu s-a putut forma un guvern. În consecință, Parlamentul lor a fost dizolvat și vor avea noi alegeri în 17 septembrie. Să ne rugăm pentru protecția țării și a populației în mod deosebit în această perioadă, să ne rugăm pentru pacea și integritatea Ierusalimului (să nu fie împărțit), pentru întoarcerea în Israel a evreilor de pretutindeni și pentru mântuirea lor. Să ne rugăm pentru liderii ţării, pentru protecția țării de atentate teroriste și atacuri militare (Iran, Rusia, Turcia). Profeția biblică din Ezechiel 38-39 este foarte aproape de împlinire. Domnul ne cheamă – Biserica Lui – să stăm în mijlocire necurmată pentru Israel. Să ne pocăim de antisemitismul românilor. Să ne rugăm pentru liderii României- să ia decizii de a ajuta Israelul. Să ne rugăm ca România să fie în continuare un sprijin pentru Israel.

Să continuăm să ne rugăm pentru TIMPUL Domnului în desfășurarea evenimentelor din Orientul Mijlociu.

Citeste si aboneaza-te: http://prayernet.ro/rugaciune

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.