Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Puterea rugăciunii 8.24 - Punctele de rugăciune ale lunii noiembrie 2019

Iată-ne la o nouă ediție a emisiunii „Puterea rugăciunii”! Te invităm să ni te alături în post și rugăciune pentru România deoarece urmează alegerile prezidențiale.

Ca oameni ai rugăciunii, chemarea este de a ne uni din nou, în post și mijlocire intensă, și înaintea turului 2 din 24 noiembrie, adică în zilele de 21-22-23 noiembrie. Alegerile prezidențiale din noiembrie au consecințe și asupra alinierii și protecției României.

În contextul alegerilor, ne mai rugăm pentru:

- Viitorul Președinte al României, să fie persoana pregătită de Domnul pentru vremea care vine. Să ne rugăm pentru alegători - să fie călăuziți de Domnul - și cei din țară, și cei din diaspora. Să legăm duhurile de manipulare, de confuzie, influențele oculte, care încearcă să-i afecteze pe alegători. Să cerem protecția Domnului peste mintea și voința celor care vor vota și ca Domnul să-i călăuzească, oamenii să meargă la vot, să nu fie deturnați sau indiferenți. Să ne rugăm ca Voia Domnului să se împlinească!

- În Numele Domnului Isus Hristos, să cerem eliberarea locuitorilor țării de legăturile de adormire, de indiferență, de resemnare și abandonare în a se implica, de confuzie.

- Pentru trezirea conștiințelor, ca țara noastră (locuitorii ei ) să fie plină de cunoștiința Domnului ca apele care acoperă fundul mării! (Hab 2:14)- Frica sfânta de Domnul- ca El ESTE și a pus în fiecare inimă legile Lui- fie că le acceptă sau nu.

- Pentru cerneri și decantări la nivele de conducere în societatea românească, ca Domnul să ridice oameni in structurile de conducere ale țării, după voia Lui.

Pentru a afla toate morivele de rugăciune, intră pe pagina http://prayernet.ro/

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.