Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Puterea rugaciunii 5.28 - Motivele de rugaciune ale lunii decembrie 2016

Luna decembrie - o luna a multumirii, a laudei. EBEN EZER- Pana aici Dumnezeu a fost cu noi! Sa recunoastem ce minuni a facut Domnul in viata noastra, in tara noastra si sa-I multumim, mai ales pentru PACEA tarii, pentru BINECUVANTARI, caci e bun si face miracole in Romania. Sa-I multumim ca suntem copiii Lui! In luna decembrie natiunea noastra celebreaza trei momente importante: Celebrarea Nasterii Domnului si Mantuitorului nostru. Sarbatoarea Unirii din 1918 si eliberarea de sub oprimarea comunista.

In luna decembrie natiunea noastra celebreaza trei momente importante:

- Celebrarea Nasterii Domnului si Mantuitorului nostru. Sa nu ne focalizam pe sarbatori, ci pe SARBATORIT!! Domnul Isus este darul lui Dumnezeu pentru noi, care ne da cu bucurie Imparatia, in care am intrat prin jertfa Domnului Isus! Rom 14:17--17. Caci Imparatia lui Dumnezeu nu este mancare si bautura, ci neprihanire, pace si bucurie in Duhul Sfant.

- 1 Decembrie - Sarbatoarea Unirii din 1918. Romanii au ales, profetic, ziua Marii Uniri ca sarbatoare nationala. Unitatea –cheie pentru Biserica Domnului si pentru viitorul natiunii noastre! Sa ne rugam ca Romania, romanii sa intre in aceasta binecuvantare a unitatii, ca popor, ca Biserica a Domnului Isus Hristos. Sa ne impotrivim tendintelor de fragmentare teritoriala, etnica si sociala a Romaniei si sa ne impotrivim tendintelor de confiscare a libertatilor castigate in ’89.

- Eliberarea de sub oprimarea comunista - decembrie 1989. Sa multumim Domnului pentru ca ne-a dat aceste usi deschise ale istoriei, (1 Decembrie 1918 si decembrie 1989), usi de libertate si tranformare pentru Romania, usi de izbavire. Sa ne rugam pentru pastrarea acestor usi deschise pentru viitorul tarii.

In FIECARE zi de VINERI sa ne unim cat mai multi in POST si RUGACIUNE pentru Romania . Sa nu punem deoparte rugaciunea si postul pentru Romania la aceasta trecere intre ani. Va chem la rugaciune neincetata! Va chem sa ne aplecam genunchii inaintea Regelui Suprem, Domnul nostru Isus Hristos, si sa cerem indurare, extinderea ferestrei de Har peste lume si peste tara noastra, extinderea timpului cat se mai poate lucra (Ioan9:4) Voi, care stati pe zidurile Romaniei- nu va odihniti de loc! (Isaia 62:6-7).

Sa nu-I dam ragaz Domnului pana ce nu va face ca Romania sa intre in toate promisiunile si binecuvantarile rostite profetic peste ea: Is 62:4 – tara “maritata”-o tara mantuita, care intra in legamant cu Domnul Isus masiv- trezirea Romaniei; o tara de dorit de locuit ; un Gosen- o cetate de scapare; cosul de paine (spiritual si natural) al Europei; o tara din care se va ridica un sunet nou in inchinare; o tara plina de creativitate, frumusete, bunatate, o tara pe care Domnul o ridica din cenusa.- Mica 7:7-11

Sa ne rugam pentru alegerile parlamentare din Romania- din 11 decembrie 2016. Aceste alegeri vor fi definitorii pentru viitorul tarii in ce priveste legislatia, definirea si protejarea familiei crestine, pastrarea valorilor fundamentale ale libertatii de credinta prin Constitutie, unitatea si siguranta Romaniei, relatia cu UE, NATO, cu vecinii nostri,cu Israel.

1 Decembrie 2016 - Ziua Naţionala a Romaniei – Zi de post si rugaciune pentru:

- UNITATEA poporului roman si a Bisericii Domnului din tara noastra. Unitate teritoriala a tarii in granitele

- TREZIREA SPIRITUALA a Romaniei. Avansarea Imparatiei lui Dumnezeu cu putere si rapid in Romania.

- Pacea si securitatea tarii, protecţia populatiei si a teritoriului Romaniei, binecuvantarea Domnului peste Romania ca stat naţional unitar roman.

2-11 Decembrie 2016- 10 zile de post si rugaciune pentru alegerile parlamentare din Romania.

- Alinierea Romaniei la planul Domnului. Pentru indurare si protectie divina peste Romania

- Parlamentari integri, competenti, cu frica de Domnul si cu dragoste de tara , oameni smeriti pregatiti de Domnul;

- Alegeri corecte. Mobilizarea populatiei, care sa voteze masiv, sub calauzirea Duhului Sfant. Trezirea populatiei, care sa fie eliberata de confuzie, manipulare, minciuna si sa discearna corect cum sa

- Dezbracarea de putere a planurilor celui rau, descoperirea la timp a uneltirilor, manipularilor , a oricaror forme de intimidare si anihilarea lor.

Citeste mai departe: http://prayernet.ro/punctele-de-rugaciune-ale-lunii-decembrie-2016/

Etichete: mijlocire, punctele de rugaciune, prayernet, reteaua de rugaciune pentru romania

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.