Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

1-3 Februarie 2018 - Zile de post și rugăciune pentru ROMÂNIA

Alfa Omega TV și Rețeaua de Rugăciune pentru România vă cheamă să ne unim în post și rugăciune pentru România. 1-3 Februarie 2018 - Zile de post șrugăciune ca al Esterei pentru ROMÂNIA:

Ne rugăm pentru:

  • PACEA şi SECURITATEA țării, PROTECȚIA populației și a teritoriului României, binecuvântarea Domnului peste România ca stat naţional unitar român.

  • STABILITATE socială, economică, financiară. Stingerea tensiunilor dintre grupurile sociale și etnice.

  • UNITATEA poporului român și a Bisericii Domnului din țara noastră. Unitate teritorială a țării îgranițele ei.

  • ALINIEREA României în acord cu planul Domnului. Protecția relațiilor internaționale și a parteneriatelor strategice din care România este parte. Orice deviere nedumnezeiască de la axele de aliniere ale României să fie anulate.

  • LIDERII ȚĂRII - Oameni integri, competenți, cu frică de Domnul și cu dragoste de țară.

  • ÎMPLINIREA PROMISIUNILOR LUI DUMNEZEU pentru România în acest an centenar. Avraam și-a primit promisiunea la vârsta de 100 de ani. Să cerem revărsarea slavei Domnului peste România, TREZIREA și transformarea națiunii noastre.

Fie Numele Domnului Isus Hristos înălţat peste România!

Etichete: rugaciune, prayernet, reteaua de rugaciune pentru romania, romania, motive de rugaciune, post

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de creștere spirituală și ucenicizare

Prin tematica variată abordată în materialele noastre video, tipărite sau publicate online, suntem o sursă de hrană spirituală pentru creștinii români, ajutând credincioșii să se maturizeze spiritual și să fie echipați pentru a extinde Împărăția lui Dumnezeu în România. Fii și tu alături de noi, partener Alfa Omega TV! Urmărește reportajul!