Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

1-3 Februarie 2018 - Zile de post și rugăciune pentru ROMÂNIA

Alfa Omega TV și Rețeaua de Rugăciune pentru România vă cheamă să ne unim în post și rugăciune pentru România. 1-3 Februarie 2018 - Zile de post șrugăciune ca al Esterei pentru ROMÂNIA:

Ne rugăm pentru:

  • PACEA şi SECURITATEA țării, PROTECȚIA populației și a teritoriului României, binecuvântarea Domnului peste România ca stat naţional unitar român.

  • STABILITATE socială, economică, financiară. Stingerea tensiunilor dintre grupurile sociale și etnice.

  • UNITATEA poporului român și a Bisericii Domnului din țara noastră. Unitate teritorială a țării îgranițele ei.

  • ALINIEREA României în acord cu planul Domnului. Protecția relațiilor internaționale și a parteneriatelor strategice din care România este parte. Orice deviere nedumnezeiască de la axele de aliniere ale României să fie anulate.

  • LIDERII ȚĂRII - Oameni integri, competenți, cu frică de Domnul și cu dragoste de țară.

  • ÎMPLINIREA PROMISIUNILOR LUI DUMNEZEU pentru România în acest an centenar. Avraam și-a primit promisiunea la vârsta de 100 de ani. Să cerem revărsarea slavei Domnului peste România, TREZIREA și transformarea națiunii noastre.

Fie Numele Domnului Isus Hristos înălţat peste România!

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Etichete: rugaciune, prayernet, reteaua de rugaciune pentru romania, romania, motive de rugaciune, post

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Scrie-ne! Ne rugăm împreună cu tine.

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.