Donează     Rugăciune       TV LIVE                          

1-3 Februarie 2018 - Zile de post și rugăciune pentru ROMÂNIA

Alfa Omega TV și Rețeaua de Rugăciune pentru România vă cheamă să ne unim în post și rugăciune pentru România. 1-3 Februarie 2018 - Zile de post șrugăciune ca al Esterei pentru ROMÂNIA:

Ne rugăm pentru:

  • PACEA şi SECURITATEA țării, PROTECȚIA populației și a teritoriului României, binecuvântarea Domnului peste România ca stat naţional unitar român.

  • STABILITATE socială, economică, financiară. Stingerea tensiunilor dintre grupurile sociale și etnice.

  • UNITATEA poporului român și a Bisericii Domnului din țara noastră. Unitate teritorială a țării îgranițele ei.

  • ALINIEREA României în acord cu planul Domnului. Protecția relațiilor internaționale și a parteneriatelor strategice din care România este parte. Orice deviere nedumnezeiască de la axele de aliniere ale României să fie anulate.

  • LIDERII ȚĂRII - Oameni integri, competenți, cu frică de Domnul și cu dragoste de țară.

  • ÎMPLINIREA PROMISIUNILOR LUI DUMNEZEU pentru România în acest an centenar. Avraam și-a primit promisiunea la vârsta de 100 de ani. Să cerem revărsarea slavei Domnului peste România, TREZIREA și transformarea națiunii noastre.

Fie Numele Domnului Isus Hristos înălţat peste România!

Etichete: rugaciune, prayernet, reteaua de rugaciune pentru romania, romania, motive de rugaciune, post

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Proiecte de Înțelegere a Vremurilor

Prin Înțelegerea vremurilor, provocăm creștinii să înțeleagă, să se roage și să interpreteze din punct de vedere biblic semnificațiile știrilor zilnice. Prin producerea și difuzarea pe TV, site, Youtube și Facebook a documentare de actualitate și a știrilor Mapamond Creștin și Jerusalem Dateline, oferim perspective creștine și informații noi despre evenimente actuale, fiind o sursă credibilă de informare creștină. Fii și tu parte! Urmărește reportajul!