Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Importanta razboiului spiritual pentru imparatia lui Dumnezeu

Vindecarea interioara si eliberarea membrilor din Trupul lui Hristos sunt deosebit de importante pentru echiparea credinciosilor in lucrarea de largire a Imparatiei lui Dumnezeu.

Marjorie Cole este specializata in restaurarea si pregatirea de ucenici in razboiul spiritual. Ea este autoarea uneia dintre lucrarile de baza in slujirea de eliberare si vindecare, cursul „Eliberand captivii”, tradus de Alfa Omega TV. De asemenea a scris ghiduri de studiu si carti de consiliere si eliberare: „Diavolul in fata instantei” si „Poftele”, publicate recent de Alfa Omega TV.

Alaturi de pastorul Jarrol Cole, sotul ei, Marjorie Cole a fost prezenta in Brasov, timp de sase zile, la Biserica Renasterea, unde a sustinut o serie de seminarii sub genericul KING Academy.

Ce facem aici e uimitor. Voi v-ati deschis si v-ati pus la dispozitia Regelui regilor! Ii permiteti sa va foloseasca pentru a raspandi adevarul Sau. Aceasta a fost a doua conferinta, dar suntem pentru prima data in Brasov. La prima conferinta am fost in Bucuresti. Si acesta e un miracol. A spus Marjorie Cole, fondator „Life Recovery Inc.”

La aceasta conferinta din Brasov am vazut foamea oamenilor, dorinta lor de a sti, de a vedea si de a intelege. In aceste zile am vazut ca, cu cat intelegeau mai mult, inimile oamenilor se umpleau de bucurie si de libertate. Am vorbit despre razboiul spiritual, despre ucenicie, despre adevarata Evanghelie a lui Isus Hristos. Astfel, ei vor intelege mai bine. Aceasta e doar o pregatire. Sunt aspecte fundamentale pentru a intelege lucrurile marete pe care Dumnezeu le face in intreaga Romanie cu barbati sau femei, tineri sau batrani. Noi credem ca principiile Imparatiei si Evanghelia Imparatiei ii vor imputernici pe oameni, prin puterea Duhului Sfant, sa faca semne, minuni si sa arate dragostea si harul lui Dumnezeu. A spus Jarrol Cole, pastor, fondator Biserica TRUE Light.

Intre subiectele prezentate de Marjorie Cole s-au aflat: paradigma razboiului spiritual, vindecarea fizica si radacinile spirituale care provoaca boli fizice, poftele si pacatul in viata credinciosului, tehnici de eliberare si consiliere, diagnosticarea arborelui genealogic si identificarea blestemelor generationale.

Participarea la conferinta a fost mare. Au fost multi oameni infometati si s-au pus multe intrebari. Am avut parte si de vindecari divine. Intr-o seara a venit o fetita care, precum in Marcu 7, era surdo-muta. A fost adusa in fata de cineva. Eu nu o mai vazusem pana atunci. Probabil ca a venit si la celelalte sesiuni, dar nu am observat-o. Ne-am rugat pentru ea. La inceput, cand vorbeam cu ea, nu putea spune nimic. Dar, dintr-o data a inceput sa vorbeasca cu voce tare, desi nu putea auzi. Am putut comunica cu ea atat prin semne, cat si prin vorbe. Pot sa spun ca din ea au iesit sapte duhuri. Am vazut de cateva ori cum ceva iesea din ea. La final ne-a spus ca au plecat. Data viitoare ne vom ruga sa i se deschida si urechile. Limba i-a fost dezlegata si a putut vorbi. Acesta e unul dintre miracole, care a fost o binecuvantare. Au mai fost doua. Oamenii sunt infometati. Vor sa afle adevarul. A marturisit Marjorie Cole, fondator „Life Recovery Inc.”

Tema abordata de pastorul Jarrol Cole a fost „Generatia Imparatiei”, care a inclus definirea, selectia, destinul, eliberarea, transformarea, echiparea, viziunea, razboiul, sustinerea si cresterea unei generatii a Imparatiei.

Participantii au apreciat invatatura si au experimentat practic eliberarea si vindecarea unor traume.

Legat de conferinta, Dumnezeu a lucrat cu putere. Am simtit prezenta Duhului Sfant cu mare putere si a fost o conferinta eliberatoare si vindecatoare. Asa am simtit-o personal. Ma bucur ca in perioada asta se predica despre cultura Imparatiei. Asta am vazut si la alte conferinte. Ma bucur foarte mult si ca se ridica o generatie care cunoaste adevarul si adevarul ii face liberi. A spus Sefora Ignat, Alba Iulia.

In toata vremea asta am avut posibilitatea sa verificam ce fel de arme avem si daca le avem pe toate sau nu. Ne asteapta foarte multa munca si o batalie crancena. A spus Oleg Guzun, pastor, Biserica Agape - Chisinau.

Sunt foarte incantat sa fiu la aceasta conferinta, sa aud lucruri care ne ajuta, sa recapatam mostenirea noastra si sa ne regasim pe noi in identitatea lui Dumnezeu, sa ne uitam la viata noastra cum se uita Dumnezeu. A spus Tudor Procopciuc, pastor, Biserica Vineyard Ungheni.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 719 - 29 aprilie 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.