Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Eveniment evanghelistic „Crucea a biruit pumnalul” cu Nicky Cruz

Eroul negativ al filmului „Crucea si pumnalul”, Nicky Cruz, a cunoscut dragostea lui Hristos impartasita de pastorul David Wilkerson in anii 60. Viata lui Nicky Cruz, originar din Puerto Rico, a fost schimbata, iar acum duce mesajul lui Dumnezeu si altor oameni.

Zilele trecute, el s-a aflat in Romania alaturi de pastorul Gary Wilkerson – fiul lui David Wilkerson.

„Nicky Cruz se nastea din nou, adica se convertea, se intorcea la Domnul Isus, in timp ce Gary Wilkerson - baiatul lui David Wilkerson, cel care atunci cand a predicat Nicky Cruz s-a convertit - se nastea in seara aceea.” a precizat Ioan Bochian, organizator si pastor Centrul Crestin Emanuel Bucuresti.

„Cred ca Romania a facut progrese si va face progrese si mai mari. Crestinismul trebuie sa fie mai sincer si direct. Cred ca este puterea Duhului Sfant, numai Dumnezeu poate face asta. Ma rog ca pastorii sa fie plini de ungerea Duhului Sfant incat Biserica sa arda de compasiune pentru cei pierduti. Astept sa vad acel moment cand tinerii de peste tot din lume, in special cei din Statele Unite si tara voastra, vor avea parte de o trezire in timp ce se confrunta cu atata presiune. Stiu ca in acest mod Dumnezeu va ridica oameni care sa duca Evanghelia tinerilor, deoarece, ei sunt aceia prin care va veni trezirea.” a declarat Nicky Cruz, evanghelist, SUA.

Timp de doua zile, Arenele Romane din Capitala au gazduit evenimentul evanghelistic numit sugestiv „Crucea a biruit pumnalul”, in care Nicky Cruz, acum in varsta de aproape 80 de ani, a marturisit modul in care Dumnezeu i-a schimbat viata.

„De ce? M-am intrebat de ce Dumnezeu m-a pus in pantecele unei vrajitoare, ca sa fiu predestinat sa ajung in iad. Nu doar mama mea, ci si tatal meu. Asta este trecutul meu. Tatal meu era un preot satanist. La ce te-ai astepta? Isus Hristos nu a fost mentionat niciodata la noi. Doamnelor si domnilor, atunci David Wilkerson a rupt tacerea si mi-a zis mie: „Am venit sa-ti aduc un mesaj din cer. Nicky, Isus te iubeste!”, a marturisit Nicky Cruz, evanghelist, SUA.

Marturia lui Nicky Cruz a transformat multe vieti de-a lungul anilor. Cei prezenti la evenimentul de la Arenele Romane au fost atinsi de mesajul dragostei lui Dumnezeu care aduce eliberare si restaurare.

Evenimentul evanghelistic „Crucea a biruit pumnalul” transmis de Alfa Omega TV pe pagina de facebook a adunat zeci de mii de vizualizari din intreaga lume.

Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 723 - 27 mai 2018. Ultimele stiri crestine - http://alfaomega.tv/stiri 

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.