Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Perry Stone - Vegheati si rugati-va!

„Sa vegheati, adica sa paziti. Sa paziti oamenii, sa fiti protectori. Sa aveti grija. Aceasta e doar o parte. Dar trebuie sa va rugati si sa vegheati ! Nu puteti face una fara... Mai am ceva de spus, dar vreau sa va spun ceva.

Anul acesta va fi ochi si spirala. Adica ochiul uraganului. Nu ma refer doar la uragane. Veti vedea cutremure, eruptii vulcanice si alte dezastre. Anul acesta va fi anul dezastrelor naturale. Notati-va asta!

Veti vedea lucruri despre care nu veti sti de unde au aparut. Le veti vedea!

Pe de alta parte, Isus ne spune ca El va reveni! Trei din patru versete din Evanghelii spun sa veghem si sa ne rugam ca sa nu fim luati prin surprindere la venirea Lui. Ce inteleg din aceasta ? Din simbolismul anului acestuia inteleg ca Isus imi zice sa incep sa veghez si sa ma rog, fiindca nu stiu cand El va veni si sa nu fiu luat prin surprindere.

Cineva mi-a spus ca, daca rapirea e adevarata, deja am probleme.

Informatiile publicate pe site-ul alfaomega.tv (text sau video) pot fi preluate de alte publicatii, site-uri si bloguri online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ spre pagina de pe site-ul nostru. Orice abatere de la aceste norme constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si o vom trata ca atare.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Scrie-ne! Ne rugăm împreună cu tine.

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.