Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Perry Stone - Cum calculeaza Dumnezeu timpul?

Cum calculeaza Dumnezeu timpul?

In primul rand, calculeaza timpul dupa ciclurile sabatice. O data la sapte zile vine sabatul, in ziua de sambata. Este Shabbat! E a saptea zi, cea in care S-a odihnit Dumnezeu. Dumnezeu a zis poporului in cartea Exodul ca in a saptea zi sa se odihneasca, sa tina sabatul. E un ciclu. O zi pe saptamana. In ziua a sasea terminati saptamana de lucru si apoi e Sabatul.

Apoi e anul sabatic. O data la sapte ani nu se cultiva pamantul. Traiau cu ce strangeau in al saselea an. In al saptelea an nu lucrau. Se numeste Shmita. Repetati dupa mine. In ebraica inseamna eliberare. E un an al eliberarii. Cei sase ani reprezinta finalul ciclului anual. Al saptelea an, adica Shmita, e eliberarea, odihna. Apoi e anul sabatic al anilor. Acesta e al treilea ciclu sabatic.

De sapte ori un ciclu de sapte ani, adica al 49-lea an. E numit anul jubiliar. Eu ii spun finalul ciclului de viata, pentru ca majoritatea ajung sa-l sarbatoreasca o singura data. Jubileul e un ciclu de viata. Avem ciclul saptamanal, ciclul anual si ciclul de viata. O sa va predic despre asta.

Apoi urmeaza ceva despre care nu se prea discuta. Eu il numesc Sabat de implinire. Acesta vine o data la 490 de ani. Gasim asta in Daniel 9.

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.