Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Puterea rugăciunii 7.24 - Punctele de rugaciune ale lunii decembrie 2018

Fiecare zi de vineri - post si rugaciune pentru Romania. (Ioel 2:1, 15), cu focalizare pe protectia tarii.

In luna decembrie natiunea noastra celebreaza trei momente importante:

a) Celebrarea Nasterii Domnului si Mantuitorului nostru. Sa nu ne focalizam pe sarbatori, ci pe SARBATORIT!

b) Eliberarea de sub opresarea comunista - decembrie 1989. Sa ne impotrivim tendintelor de fragmentare teritoriala, etnica si sociala a Romaniei si sa ne impotrivim tendintelor de confiscare a libertatilor castigate in ’89.

c) 1 Decembrie - Sarbatoarea Unirii din 1918. Unitatea – cheie pentru Biserica Domnului si pentru viitorul natiunii noastre! Sa ne rugam ca Romania, romanii sa intre in aceasta binecuvantare a unitatii, ca popor, ca Biserica a Domnului Isus Hristos.

1. Pentru ROMANIA:

Este mare batalie pentru Romania! Abia am sarbatorit 1 Decembrie si iata ca avem 2 mari provocari, acum, la inceput de decembrie:

a) Pactul ONU pentru migratie care urmeaza a fi semnat in zilele de 10-11 decembrie. Este un pact care deschide usa pentru stramutari masive de populatii, care obliga tarile care primesc migranti sa le ofere toate conditiile. Este un pact care pune in pericol securitatea nationala.

b) Luni, 3 decembrie s-a depus in Parlamentul Romaniei un proiect de lege pentru autonomie speciala pentru toate tinuturile unde locuiesc maghiari in procent mai mare.

Sa ne rugam pentru INTEGRITATEA TERITORIALA a Romaniei, pentru ca proiectul de lege privind autonomia speciala care duce la fragmentare teritoriala si etnica sa NU fie votat in Parlamentul Romaniei.

- Conflictul Rusia - Ucraina se aprinde tot mai mult, iar Marea Neagra devine un focar de primejdie si pentru tara noastra. Sa ne rugam pentru STABILITATEA tarii, pentru PACEA si PROTECTIA ROMANIEI.

- ALINIEREA ROMANIEI conform Voii Domnului – in relatia cu natiunile.

- Noi, ca popor al Domnului, sa continuam sa ne pocaim de pacatele care se comit pe teritoriul tarii.

- Sa declaram dreptatea lui Dumnezeu peste toate structurile corupte din tara.

- Sa ne rugam pentru trezirea constiintelor, pentru ruperea oricaror forme de orbire spirituala, manipulare si control.

- Continuam rugaciunea pentru protectia FAMILIEI biblice in Romania; OPRIREA oricaror legi care se pregatesc legate de educatia de gen a copiilor, ca urmare a conventiei de la Istambul, pe care Romania a ratificat-o.

- Pastrarea drepturilor si libertatilor de exprimare a credintei crestine.

- LEGILE TARII, reforma justitiei. Sa ne rugam pentru oprirea faradelegilor care patrund in legile tarii!

- Dezvoltarea ECONOMIEI romanesti, a sectoarelor vitale pentru tara. Resursele naturale ale tarii: zacaminte, (minerale-aur, petrol, gaze, sare), paduri, ape, ape minerale - pentru protectia si valorificarea lor in interesul tarii. Sa ne rugam pentru restaurarea proprietatii romanilor asupra terenurilor din tara, pentru OPRIREA EXODULUI POPULATIEI din Romania, pentru intoarcerea romanilor acasa.

2. Pentru BISERICA Domnului din Romania, continum sa ne rugam:

- Sa ne rugam ca poporul Domnului, indiferent de confesiune crestina, sa asculte glasul Domnului si sa implineasca fara ezitare ce primeste sa implineasca

3. ISRAEL. Ne rugam pentru pacea si nedivizarea Ierusalimului, pentru pacea, binecuvantarea si protectia Israelului de atacuri teroriste si militare, pentru resursele de care au nevoie, pentru intoarcerea evreilor in Israel

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.